Neverovatno

Bizaran način života: On ništa nije jeo ni pio punih 70 godina! (FOTO, VIDEO)

Prahlad Jani živi u pećini i ništa nije jelo ni pio punih 70 godina
Zanimljivosti
13:58h Autor:
Bizaran način života: On ništa nije jeo ni pio punih 70 godina! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

Neko je izbirljiv i izbegava namirnice koje mu nisu ukusne, drugima je pak dobro sve što je pred njima, ali po pravilu niko ne voli da jede jedno te isto jelo celo vreme. Donosimo priče o ljudima čije su prehrambene navike baš bizarne.

Nije jeo ni pio vodu od 1940. godine

Prahlad Jani je 85-godišnji Indijac koji živi u pećini bez hrane i vode, a to čini duže od 70 godina. Tvrdi kako ga je blagoslovila hinduistička boginja Amba koja mu daje vodu kroz rupu na njegovom nepcu. Tokom godina su ga istraživali i proučavali brojni naučnici gde je bio pod stalnim nadzorom 10-ak i više dana, a da ništa nije jeo. Stručnjacima je i danas celi slučaj nejasan - tokom ispitivanja nije ni mokrio kao ni obavljao veliku nuždu.

8 najčudnijih slučajeva u istoriji medicine: Dokaz da je ljudsko telo još uvek misterija!

Pogledajte video:

Profesor već šest i po godina pije samo voćni sok i kafu

Profesor i doktor dr. Mičel Varner sa severa Nemačke je jedan od najpoznatijih svetskih bretarijanaca. Taj pojam označava pojedinca koji smatra da telu nije potrebna hrana nakon što telo prođe početni proces čišćenja, a telo dobija energiju iz svetlosti. Tvrdi kako već šest i po godina u usta nije stavio ništa osim voćnog soka i kafe, uz redak izuzetak čaše vina na slavljima. Izdao je knjigu "Život iz svetla" u kojem ističe kako je takav oblik ishrane najzdraviji te čoveku produžuje život. U njoj naučnik odgovara na pitanja da li se može živeti bez hrane te je zapisao svoja iskustva.

Upozorenje: Zbog ovih brutalnih dijeta završićete u bolnici, one samo donose bolesti!

Muškarac koji je 46 dana pio samo pivo

Stanovnik američke države J. Vilson je deklarisani kršćanin, obožavaoc i proizviđač piva. Odlučio je kombinovati svoj hobi i strast te poštovati staru bavarsku tradiciju prema kojoj su monasi tokom 46 dana - od Pepelnice od Uskršnjeg Ponedjeljka konzumirali isključivo pivo, uz eventualno pijenje vode. Uspešno je izdržao izazov bez posledica na zdravlje, piše CNN.

Od 2012. nije popio ni kap vode: Evo u kakvom je stanju nakon pune tri godine!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs