Novi peh

Za vreme vožnje: Milanu Kaliniću izgoreo auto! (FOTO)

Glumac je istrčao iz BMW, a čim je otvorio haubu, počeo je da kulja dim. Na lice mesta odmah došla policija
Vesti
03:00h Autor:
Za vreme vožnje: Milanu Kaliniću izgoreo auto! (FOTO)
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Milan Kalinić baš nema sreće u saobraćaju. Poznatom voditelju i glumcu se juče u toku vožnje zapalio automobil marke BMW, i to nasred Slavije.

Nezgoda se dogodila oko 13 časova kod Karađorđevog parka, a Milanovom brzom reakcijom izbegnuta je tragedija, prenosi Kurir.

Naime, čim je primetio da kulja dim iz prednjeg dela automobila, Milan se zaustavio i sa svojim psom odmah napustio vozilo. Dok je gasio vatru, prišli su mu nepoznati ljudi, koji su mu pomogli da što pre stabilizuje situaciju. Na lice mesta stigla je i policija, koja je izvršila uviđaj.

"Primetila sam automobil koji je dolazio iz pravca Autokomande, a koji je dimio. Iz njega je izašao Milan Kalinić, koji je u rukama nosio psa. Čim je otvorio haubu, stvorio se oblak dima. Mislili smo da će se automobil zapaliti. Njemu su u pomoć pritrčali ljudi i ugasili vatru", priča Kurirov izvor.

Milanova supruga Sandra je s njegovom majkom ubrzo stigla na lice mesta. Obe su bile veoma zabrinute.

Ekipa Kurira otišla je na lice mesta, gde je zatekla Milana s policijom, ali i sa fanovima s kojima se fotografisao.

"Zapalio mi se automobil. Srećom, sve je prošlo bez većih posledica, a i vi budite blagi, napišite nešto lepo, nemojte sad od ovoga da pravite skandal", poručio je voditelj.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs