Bez imalo stida

Očuh platio venčanje pastorki: Ona ga slagala, a njegov postupak šokirao je sve!

Bio je uz nju 10 godina, izdržavao je, a ona mu je to vratila na najgori mogući način
Wedding
19:14h Autor:
Očuh platio venčanje pastorki: Ona ga slagala, a njegov postupak šokirao je sve!
Foto: Shutterstock

Ovaj očuh je ispričao priču o tome kako je izdržavao svoju partnerku i njenu ćerku. Kako se približilo venčanje pastorke, sve se promenilo u času!

"Moja pastorka će se udati 3. novembra. Planiranje venčanja je u poslednjih 6 meseci poprilično okupiralo nju i moju partnerku (mi nismo venčani, ali živimo zajedno već nekoliko godina).Ona je diplomirala na koledžu prošlog decembra. Studije sam platio ja, oko 40.000 dolara. Nije imala posao, pa je tokom studija živela sa nama. Kupio sam joj auto tako da može da se preveze.

S vremena na vreme, njen otac koji je na samrti, pojavljivao se u njenom životu kako bi joj bio podrška. Iako nikada ništa za nju nije uradio, ona ga je slepo volela. Nekoliko puta joj je slomio srce napuštajući je i kršeći obećanja.

Tako se to radi: Razvedeni roditelji pokazali šta im je najbitnije! (FOTO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Na svadbi je trebalo da bude oko 250 ljudi. Dao sam im spisak od oko 20 ljudi koje sam ja želeo da pozovem na slavlje, koje sam inače ja finansirao. Rekla mi je da to nije problem, kao i da će se njih dve za to pobrinuti, pa sam ljudima rekao datum kada da dođu. Međutim, kada sam video prijatelja na golfu, rekao mi je da nije primio nikakvu pozivnicu. Samo jednu napomenu, potpisanu od strane moje pastorke, njenog oca i majke.

Juče smo imali porodično okupljanje i iznenada se pojavio njen otac. Moja pastorka je podigla čašu u njegovo ime, zahvalivši mu što je omogućio njeno venčanje. Nikada se nisam osećao tako loše. Niko me nije ispoštovao. Tresao sam se par trenutaka oklevajući, a zatim sam im rekao:

"Voleo bih da nazdravim, bila mi je čast da budem deo ove porodice proteklih 10 godina. U ovom momentu, želeo bih da se zahvalim mladencima što su mi pokazali nešto veoma važno."

Svi se radosno smeju u tom momentu.

Udala se za bogataša da bi ga iskoristila: Priredio joj šok života kad je umro! (VIDEO)

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

"Pokazali ste mi da sam u ovom porodici na nekom drugom mestu u odnosu na ono što sam mislio."

Svi su zbunjeni.

"Uvek sam bio tu, radio sve što je trebalo, našao se kada je bilo potrebno, ali sam na ovom događaju smaknut kao domaćin, sa ceremonije i pozivnica, pa zato prepuštam troškove svadbe pravom ocu."

Zatim sam popio svoje piće. Da li sam sebičan? Da li treba da platim 40-50 hiljada dolara za venčanje na koje ne mogu nikoga da pozovem? Šta sam učinio pogrešno? Završio sam sa njima. Sa svojom pastorkom i svojom partnerkom. Podigao sam novac sa našeg računa. Već sam u gubitku oko 1.500 dolara zbog venčanja, ali nije važno.

Izgleda kao obična slika sa venčanja: Prizor iza mladenaca zapanjio sve! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs