Sadnica ljubavi

Najlepši poklon za svatove: Mladenci gostima darovali sadnice ljubavi! (FOTO)

Svi svatovi su na venčanju od mladenaca na poklon dobili sadnicu Crnog bora koju će posaditi u ime njihove ljubavi
Wedding
22:00h Autor:
Najlepši poklon za svatove: Mladenci gostima darovali sadnice ljubavi! (FOTO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Amela Hujdur

U svečanoj sali opštine Konjic, u Bosni i Hercegovini zaljubljeni mladenci Sanjin Bubalo i Amela Hujdur 12. decembra izgovorili su sudbonosno “da” uz suze radosnice svih prisutnih, ali ono što razlikuje ovu svadbu od ostalih i čini je posebnom jest način na koji su to realizovali ovi zaljubljeni mladenci.

Umesto plastičnih cvetića za kićenje, mladenci su svim prisutnim poklonili “sadnice ljubavi”, kako su nazvali sadnice Crnog bora otmeno upakovane u juteno tkano platno.

Oni imaju najlepše fotke sa venčanja: Evo zašto im svi mladenci zavide! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

Na ceduljicama zakačenim na pakovanju sadnice pisalo je “U ime ljubavi posadite ovu sadnicu Crnog bora”.

Mladi zaljubljenici u prirodne lepote svojim gestom slavili su ljubav na najoriginalniji način. Na venčanju je podeljeno 100 sadnica sa molbom da svi prisutni fotografijama ovekoveče sadnju svoje sadnice ljubavi.

Mladenci na medeni mesec putuju u Ameriku i srećni su jer će im stalno pristizati fotografije dragih prijatelja sa opisom lokacija na kojima su posadili sadnice ljubavi.

Izabrali su sadnicu Crnog bora jer je to vrsta četinara koja opstaje u najsurovijim uslovima. Simbolično su poručili da ljubav treba preživeti i najteže i najlepše trenutke, opstati i trajati uprkos svemu.

Pre polaska na put, mladenci su svoju sadnicu ljubavi posadili u blizini Boračkog jezera u nadi da će u skorijoj budućnosti dolaziti sa svojim prijateljima i decom pod veliko odraslo stablo.

Želeli su romantične fotografije sa veridbe: Ono što su dobili nasmejalo je ceo svet! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs