Sulude izjave velike zvezde

Žena koju mrzi ceo svet: Počela je i da halucinira (FOTO)

Nekada su je svi voleli
Vip priča
15:08h Autor:
Žena koju mrzi ceo svet: Počela je i da halucinira (FOTO)
Foto: Profimedia

Nekada omiljena američka mezimica danas važi za jednu od najomraženijih zvezda holivudskog neba, a mi smo pronašli šest suludih izjava kojima je zaslužila tu nimalo laskavu titulu. (I pri tom se odlično zabavili)

Nije tajna kako je američka glumica Gvinet Paltrou na vrhu liste najomraženijih osoba u Holivudu, a taj status je zaslužila svojim pretencioznim izjavama i životnim lekcijama koje nesebično deli s nama ‘običnim ljudima’.

Neverovatna sličnost majke i kćerke: Njih dve su skoro identične! (FOTO)

Jedna je od retkih zvezda koja je postala metom kritika zbog svojih postupaka, a ne posebnih zahteva, a okaljana reputacija uspela je zaseniti njezin neupitan glumački talent. Ali, je li ova glumica zaista snishodljivi snob ili samo užasno neshvaćena? U nastavku pročitajte neke od njenih najpopularnijih izjava i sami presudite.

1. Njena deca ne jedu ugljene hidrate, a slobodno vreme provode na suncu berući povrće iz vrta

"Moja deca svaki dan provode vreme na suncu, idu na kupanje i beru avokado", izjavila je jednom prilikom i na sebe navukla bes mnogih majki. Takođe, Gvin svojoj deci ne dopušta da jedu hleb, pirinač i testeninu jer ‘ugljeni hidrati nisu dobri za njih’. Iako su nutricionisti nebrojeno puta pobili njene tvrdnje naglasivši kako su deci upravo ugljeni hidrati potrebni za pravilan rast i razvoj, ona misli da zna bolje.

2. Njen život je poput rata

Na konferenciji 2014. godine, Gvinet je pričala o tome kako se oseća kada na internetu naiđe na ružne komentare o sebi.

"Svakodnevno nailazim na komentare o sebi i svojim prijateljima, i mislim da se tu zapravo radi o dehumanizaciji društva. To je iskustvo identično onome u ratu. Prođete kroz tu krvavu, nehumanu havariju i nadate se kako ćete preživeti. Možda jednog dana, kada svi zajedno izađemo iz njega, dosegnemo viši nivo svesti".

Jutarnja navika Gvinet Paltrou: Mućka kokosovo ulje u ustima!

3. O jedenju sira iz konzerve…

"Radije bih pušila krek nego pojela sir iz konzerve", objasnila je u britanskoj tok šou emisiji.

4. O važnosti životnog balansa…

"Gledajte, ja koristim isključivo organske proizvode, ali idem na laserske tretmane lepote. To je ono što čini život interesantnim; pronalazak balansa između cigareta i tofua".

5. Biti filmska zvezda je mnogo teže nego biti majka koja ima ‘običan’ posao.

"Mislim da imati regularan posao i biti mama ima svoje izazove, ali to svakako nije zahtevno kao raditi na filmskom setu", izjavila je i ponovno na sebe navukla bes žena.

6. O halucinacijama usred kanjona u Arizoni

"Nikada to neću zaboraviti. Počela sam da planinarim po crvenim stenama i kao da sam ih čula kako govore:’Ti imaš sve odgovore. Ti si učitelj’. Mislila sam da haluciniram…"

To je zato što je to verovatno istina.

Kuća iz 1970. godine, vredna 14 miliona dolara: Pogledajte vilu Gvinet Paltrou! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs