Glumačka i modna ikona

Želela je život bez dece: U jednom trenutku Helen Miren je zažalila zbog svoje odluke! (FOTO)

Legendarna Helen iza sebe ima vrlo bogatu karijeru i život
Vip priča
14:10h Autor:
Želela je život bez dece: U jednom trenutku Helen Miren je zažalila zbog svoje odluke! (FOTO)
Foto: Reuters / Eric Gaillard

Britanska ikona Helen Miren jedna je od retkih glumica koja može da se pohvali vrlo uspešnom karijerom koja traje već 50 godina. Oskarovka je 26. jula proslavila 72. rođendan, a osim po briljantnom glumačkom umeću i legendarnim ulogama, Miren je poznata po svojoj otvorenosti i iskrenosti.

Legendarna Helen iza sebe ima vrlo bogatu karijeru i život. Osim po glumačkoj veštini, ona se ističe i po tome da joj nije problem da kaže ono što se drugi ne usude. Često je tako u intervjuima znala otvoreno da govori o svom privatnom životu i o tome kako nikad nije želela decu.

Saveti Helen Miren za svaku ženu: Ako ih poslušate, živećete bez opterećenja!

Foto: EPA
Foto: EPA

"Nisam osećala potrebu za detetom niti sam osećala gubitak zato što ga nemam. To nije bila moja sudbina. Nikada se nije dogodilo i nije mi bilo bitno šta ljudi misle. Gde god sam došla muškarci bi mi govorili: "Šta? Nemaš dece? Bolje ti je da se baciš na posao, stara curo." Ja bih im samo rekla da odj**u," izjavila je Miren jednom prilikom. Alio ipak je postojao jedan trenutak u njenom životu kada ju je činjenica da nikad neće biti majka rastužila.

"Volim decu, smešna su i slatka, ali nikad nisam želela svoju. Nikad nisam ni na trenutak žalila za time što nemam decu. Zapravo to je laž. Kada sam gledala film "Roditelji" plakala sam 20 minuta. Radnja je vezana za priču o ulozi roditelja i kako ona nikad ne prestaje, čak ni kada si deda ili baka. Tada sam shvatila da to nikada neću doživeti. Plakala sam nekih 20 minuta za tim gubitkom i činjenicom da to nikada neću iskusiti. Onda sam prebolela i ponovo sam bila srećna", rekla je britanska glumica.

Smatrali je praznoglavom plavušom: Tragičan kraj natrposečno inteligentne glumice! (FOTO, VIDEO)

Foto: AP
Foto: AP

U 40-ima našla pravu ljubav

Helen Miren je u vezi s američkim rediteljem Tejlorom Hakfordom od 1986. godine, a venčali su se 11 godina kasnije. Njoj je to prvi brak, a njemu treći i iz prethodnih ima dvoje dece. Helen i Tejlor upoznali su se kada su bili u ranim četrdesetima, što Miren smatra odličnim.

"Pronalazak partnera kasnije u životu je dobra stvar jer tada to znaš da prepoznaš i ceniš", kaže glumica.Za uspeh svake veze bitna je komunikacija, a toga je i sama Helen svesna, iako smatra da nije toliko otvorena koliko bi njen suprug hteo da bude.

Princeza koja je živela za skandale: Udavala se 4 puta, ostavila decu zbog ljubavnika! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

"Komunikacija je vrlo važna, pa nas dvoje mnogo razgovaramo. Ali, verovatno ne pričam s Tejlorom toliko koliko bi on hteo da pričam. Nisam tip žene koja će konstantno da ispituje partnera kako se oseća ili koja će ga preispitivati kad utihne. Vrlo sam samostalna i srećna da mogu da pustim ljude da rade ono što žele. Ali, mi uvek pričamo jedno s drugim o tome kakav nam je bio dan i o svemu što se događa. Tejlor isto tako voli i dobar trač", ukratko je opisala Miren svoju vezu.

Tajna uspešnog braka: Mark i Prisila su 14 godina u ljubavi zahvaljujući jednoj stvari! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs