S pravom uplašen

Zdravko Čolić otkrio zašto krije porodicu od medija: Drama koju ne može da zaboravi!

Srećom, incident nije imao veće posledice
Vip priča
07:40h Autor:
Zdravko Čolić otkrio zašto krije porodicu od medija: Drama koju ne može da zaboravi!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Seks simbol i jedan od najpopularnijih pevača Jugoslavije Zdravko Čolić otkriva zašto nikad ne priča o svojoj porodici.

"Mnogo toga sam prošao i doživeo u životu. Jednom je moju suprugu nožem napala neka obožavateljka i posekla je po licu. Sandra se izmakla, ali ju je ova ipak zakačila, srećom bez većih posledica. To je bilo davno, ali se i danas sećam toga. Moja žena drugih većih neprijatnosti nije imala, jer se ne eksponira, nije taj tip, a i smatram da žena i deca treba da budu daleko od očiju javnosti", kaže Čola za Blic.

Objašnjava kako je u ovom slučaju sreća u nesreći bila to što njegova zakonita supruga nije ljubomorna, pa se drama brzo završila.

"Moja supruga je reagovala kako treba. Ona razume moj posao. Mislim da to pozitivno deluje na nju. Ona to doživljava kao dobro i lepo, kao nešto što predstavlja deo mene. Ta publika je godinama uz mene i podržava to što radim. Verujem da joj je samo drago zbog toga", ispričao je pevač koji je nekada žalio i palio ovim prostorima, a i danas redovno puni dvorane.

Ovoj devojci je Zdravko Čolić posvetio pesmu: Priča zbog koje i kamen plače! (VIDEO)

<\/div>

Na pitanje kako ga je supruga Aleksandra Čolić osvojila, ranije je rekao:

"Svaki muškarac voli na neko brine o njemu. Mislim da je to presudno. Upoznali smo se davnih dana u Makarskoj. Ona je studirala u Beogradu, pa smo se nastavili da se viđamo. Osvojila me je jednostavnošću i privrženošću. Posvetila mi se, misli o meni, brine, nervira se... Čovek nekako prepozna osobu koju bi opet rado video, uhvati neku emociju bez reči koja govori da joj je stalo do njega.

To je teško objasniti jer pred tobom može biti najlepša i najpametnija žena, a da jedva čekaš da odeš od nje. Viša sila određuje zašto su neki ljudi zajedno, a drugi nisu. Sandrina i moja aura su se prepoznale, to je verovatno bilo sasvim dovoljno za ulazak u neku novu dimenziju", rekao je pevač.

Tragičan život i još gori kraj prave Koštane: Božanski lepa, prokleta da uvek bude nesrećna! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs