Živi od uspomena

Za Snežanu Đurišić 2016. je bila teška godina: Progovorila o velikoj tragediji

Nažalost, takav je život, moramo i da ispraćamo drage ljude, ali neka ide to po redu samo, rekla je pevačica
Vip priča
10:00h Autor:
Za Snežanu Đurišić 2016. je bila teška godina: Progovorila o velikoj tragediji
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Pevačica narodne muzike Snežana Đurišić se posle nekoliko godina opravdanog odsustva ponovo pojavila na snimanju novogodišnjeg programa.

Iako je iza nje teška i tužna godina, ona je uspela da vrati osmeh na lice i da nastavi dalje. Naime, Snežana je nedavno izgubila oca koji je bio njena velika podrška i za kojeg je bila veoma vezana, ali je morala da se pomiri sa ovim gubitkom i da nastavi dalje.

"Ova godina je bila veoma tužna za mene. Ja sam izgubila oca i to je nešto strašno što mi se dogodilo. To je već iza mene, uspomene su tu, od njih se živi. Nažalost, takav je život, moramo i da ispraćamo drage ljude, ali neka ide to po redu samo", rekla je Đurišićeva.

Pevačicin sin Marko Gvozdenović izazvao je saobraćajnu nesreću 2001. godine u kojoj je život izgubila njegova tadašnja devojka Jelena, a Snežana i posle 15 godina o ovom tragičnom događaju ne želi mnogo da govori.

Ono što je Holivud uradio ovoj glumici, pravi je horor: Tragedija o kojoj se priča! (FOTO)

Foto: Kurir / Damir Dervišagić
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Nema potrebe da pričamo sada o mom sinu. Nešto što se desilo 2001. godine još se povlači po medijima. To je napisano i prepisano 1.000 puta, dosta je bilo više o tome", kaže Snežana.

Pevačica će Novu godinu provesti na nastupu, a kako kaže, tako je već godinama.

"Radno, ja uvek radim za Novu godinu. Svojim najbližima u novoj godini želim da budu srećni i da im se ne dešavaju ružne stvari", poručuje Snežana.

Njen suprug Slobodan Gvozdenović preminuo je u Beču pre tri i po godine. Pevačica je veoma teško podnela ovaj gubitak, a sa Slobodanom je bila u vezi od svoje 17. godine. Smrt Snežaninog muža bila je iznenadna. Nakon što su se smestili u hotel u Beču, Slobodan je pevačicu odvezao na nastup, a u povratku do hotela njemu je pozlilo i preminuo je na licu mesta. Snežana je vest o smrti supruga primila na nastupu.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs