Odveo ih u krevet

Varljivi plejboj, opterećen seksom: 13 žena koje nisu odolele šarmu predsednika Kenedija!

"Ako nemam seks svaki dan, zaboli me glava", govorio je Kenedi svima, od britanskog premijera do senatora
Vip priča
10:34h Autor:
Varljivi plejboj, opterećen seksom: 13 žena koje nisu odolele šarmu predsednika Kenedija!

"Ako nemam seks svaki dan, zaboli me glava", govorio je Kenedi svima, od britanskog premijera do senatora. Osim kao 35. predsednik Amerike, ostao je upamćen po mnogim ljubavnicama.

Ne može se zanemariti činjenica da je on, osim uglednog državnika, bio i veliki ženskaroš.

Mnoge lepotice tog vremena nisu odolele šarmu 35. predsednika Amerike. Osim njegove venčane supruge Žakline Buvije Kenedi i najpoznatije ljubavnice Merilin Monro, Kenedi je osvojio i žene o kojima se manje govorilo.

Iako je od 1953. godine bio oženjen Žaklinom, to ga nije sprečilo da osvaja lepotice koje nisu odolevale njegovom šarmu.

Evo liste od 13 žena koje je Kenedi uspeo da zavede:

Posrnuli predsednik, crna sudbina: Životna priča Džona Kenedija! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

1. Džeki Kenedi, prva dama

Džeki i Džon venčali su se 1953. godine i, uprkos svim neverstvima, ostali zajedno do atentata 1963. godine. Rodila mu je dvoje dece - Džona F. Kenedija Juniora i Kerolajn Kenedi. Nekoliko godina nakon smrti muža, Džeki se udala za grčkog brodovlasnika Aristotelesa Onazisa.

2. Marlen Ditrih, glumica

Nemačka glumica, dugogodišnja prijateljica i ljubavnica Džonovog oca, prihvatila je poziv na piće u Beloj kući. Džon, inače 16 godina mlađi od nje, udvarao joj se prilično “trapavo” kako je ona sama rekla, u jednoj od spavaćih soba Zapadnog krila. U sobi su se zadržali pola sata. Nakon ovoga Kenedi je izjavio da im to i nije bilo puno vremena za bilo šta.

Međutim, Ditrihova se poverila prijatelju i navela da joj je mlađi Kenedi mrsio kosu i da ceo čin seksa nije dugo trajao. Kad su završili Džon je zaspao, a ona ga je probudila da bi je izveo iz rezidencije.

Prvi put iz ljubavi, drugi zbog para, treći zbog prijateljstva: Svi muškarci Džeki Kenedi!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Merilin Monro, glumica

Afera o kojoj je brujao ceo svet. Monroova je Kenedija upoznala 1962. godine na večeri u Njujorku. Pre nego što se veče završilo predsednik joj je uzeo broj telefona i pozvao je u Palm Springs. Ovo je sigurno jedna od najpoznatijih afera u američkoj istoriji, a par je bio povezivan sa konzumiranjem droga i raskalašnim zabavama.

4. Mimi Alford, stažistkinja u Beloj kući

Samo nekoliko dana nakon što je 19-godišnja devojka počela stažiranje u pres službi predsednika, upoznala je Džona. On je odmah bio očaran njenom lepotom i pozvao je na piće posle posla. Ponudio je da joj pokaže sve odaje Bele kuće i navodno je tom prilikom zaveo.

U svojim memoarima Alfordova je navela da je predsednik bio šokiran saznanjem da je sa njim izgubila nevinost. Bio je to početak osamnaestomesečne afere u toku koje ga ona nikad nije oslovila imenom, već isključivo sa “gospodine predsedniče”. U memoarima bivša stažistkinja otkrila je i da ju je predsednik nagovorio da ga oralno zadovolji u bazenu Bele kuće.

4. Džin Tijerni, glumica

Holivudska lepotica bila je privremeno razdvojena od svog muža kad je upoznala mladog Džona 1948. godine na snimanju filma. Ubrzo su se rasplamsale strasti, ali budući predsednik Kenedi joj je rekao da je previše ambiciozan da bi oženio glumicu koja pride nije ni katolkinja. Ona se vratila mužu i u znak osvete glasala za Niksona 1962. godine.

Smrtno zaljubljena u pogrešnog: Ovako je Onazis uništio život Mariji Kalas!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

5. Gunila fon Post, švedska bogatašica

Mlada Šveđanka (21) upoznala je Džona kad je imao 36 godina na francuskoj rivijeri. "Privukao me je i strasno poljubio. Pod mesečevom svetlošću njegove oči bile su plave kao okean", napisala je ona kasnije u svojim memoarima.

Posle ovog zavodljivog momenta Kenedi joj je saopštio da se ženi uskoro, ali nije odoleo skandinavskom šarmu Postove i njih dvoje su i nakon venčanja ostali u kontaktu. Sreli su se dve godine kasnije i tom prilikom imali seks. U svojoj knjizi ona je navela da je Džon želeo da se razvede od Džeki i oženi je. Međutim, njihova afera završila se posle samo jedne noći.

6. Džudi Eksner, mafijaška prostitutka

Džona i Džudi upoznao je Frenk Sinatra 1960. godine u Las Vegasu u klubu u kom je ona nastupala. Eksnerova je bila ljubavnica mafijaškog bosa, međutim navela je da je Džek bio najbolji slušalac ikad.

7. Meri Pinčo Mejer, bogatašica

Mejerova je predsednika upoznala još u predškolskom. Put ih je ponovo spojio kad se ona preselila u Vašington zbog posla svog supruga, CIA agenta. Džona je posećivala veoma često u Beloj kući i bilo je poznato da je jedna od njegovih ljubavnica. Mejerova je ubijena 1964. godine, a počinilac je i dalje nepoznat.

Kad je saznala za aferu: Šta je ljubomorna Džeki Kenedi rekla Merilin Monro?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

8. Endži Dikinson, glumica

Od svih Kenedijevih žena o Dikinsovoj su najviše kolale glasine. Noć pre Kenedijeve inauguracije Endži je prisustvovala večeri i flertovala sa predsednikom, ali nikad niko nije priznao da su bili u vezi.

9. Elen Romeš, nemačka prostitutka

Devojka iz Istočne Nemačke koju su mnogi poredili sa Elizabet Tejlor radila je u hotelu koji se nalazio u blizini zgrade Senata. Bila je angažovana na raskalašnim žurkama u Beloj kući na kojima je igrala gola oko šipke. Posle zabava imala je seks sa predsednikom. Deportovana je 1963. godine i na taj način je čitav slučaj zataškan.

10. Blejz Star, striptizeta

Slavna burleskna igračica upoznala je Kenedija 1954. godine, kad je posetio njen striptiz klub. Opisivala je Kenedija kao veoma divljeg i brzog muškarca koji je tačno znao šta radi sa devojkama, pa mu nije dugo trebalo.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

11. Inga Arvad

Pre venčanja budući predsednik je već imao dugačak spisak partnerki, a Inga je među manje poznatim. Tokom svoje službe u Mornarici viđao se sa Dankinjom za koju su neki tvrdili da je bila špijun.

12. Pamela Tarner, sekretarica Džeki Kenedi

Ni osoblje prve dame nije bilo imuno na predsednikov šarm, pa tako ni Pamela, koja je navodno ličila na svoju šeficu. Kenedi je lobirao kod svoje žene da zaposli Tarnerovu, koja mu je bila sekretarica tokom njegovog senatorskog mandata.

13. Fidli i Fedli, sekretarice Bele kuće

Prisila Ver i Džil Koven bile su poznatije po svojoj bliskosti sa predsednikom, nego po svojim poslovnim dostignućima. Obe su navodno, često odlazile na golišavo kupanje sa predsednikom, pa se mokrih kosa vraćale na radno mesto. Česta su bila i njihova putovanja sa prvim čovekom Amerike. Džeki je znala za afere koje njen muž ima sa sekretaricama, a jednom prilikom čak je i izjavila “ta devojka spava sa mojim mužem”, aludirajući na Fidli.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs