Preslatka princeza

Ukrala svu pažnju na Elizabetinom rođendanu: Prvi put na kraljevskom balkonu! (FOTO)

U paradi je učestvovalo više od 1.500 vojnika i nekoliko stotina konja, a članovi kraljevske porodice posmatrali su sa balkona Bakingemske palate prelet Kraljevskih vazdušnih snaga i modernih borbenih aviona
Vip priča
18:54h Autor:
Ukrala svu pažnju na Elizabetinom rođendanu: Prvi put na kraljevskom balkonu! (FOTO)
1 / 21

Britanska kraljica Elizabeta II i članovi kraljevske porodice nastavili su danas zvaničnu ceremoniju povodom kraljičinog 90. rođendana.

Rođendan je obeležen tradicionalnim vojnim defileom boja, a Elizabeta je pozdravila okupljene sa balkona Bakingemske palate.

Princeza Šarlot (1) danas se prvi put pojavila na kraljevskom balkonu u pratnji roditelja princa Vilijama i vojvotkinje Kejt Midlton. Elizabeta se u kraljevskoj kočiji, obučena u jarko zeleni kostim, dovezla u kraljevsku palatu.

Nove fotografije princeze Šarlot obišle svet: Ne liči na roditelje, već samo na njega! (FOTO)

Foto: AP / Dominic Lipinski
Foto: AP / Dominic Lipinski

U paradi je učestvovalo više od 1.500 vojnika i nekoliko stotina konja, a članovi kraljevske porodice posmatrali su sa balkona Bakingemske palate prelet Kraljevskih vazdušnih snaga i modernih borbenih aviona, a veliki broj okupljenih pozdravio je britansku kraljicu i članove kraljevske porodice.

Ove godine ponovio se i "incident", kada se jedan od vojnika kraljičine garde onesvestio usred ceremonije.

U zvaničnoj poseti Indiji: Kejt Midlton obrukala princa Vilijama! (FOTO)

Foto: Reuters / Dylan Martinez
Foto: Reuters / Dylan Martinez

Kraljica Elizabeta II rođena je u aprilu, ali se zvanična proslava njenog rođendana tradicionalno organizuje u junu, zbog lepšeg vremena.

Zvona na katedrali Svetog Pavla u Londonu juče su obeležila početak zvanične ceremonije, a proslava u gradovima Britanije trajaće tri dana.

Doktori su se zavetovali da će čuvati tajnu: Procureli detalji porođaja Kejt Midlton!

Kraljica će u nedelju na promenadi ispred Bakingemske palate organizovati svečani ručak za više od 10.000 humanitarnih radnika, pokrovitelja i za kraljevsku porodicu.

Posle zvanične proslave rođendana, britanska kraljica posvetiće se sezoni konjičkih trka i otići će na tradicionalno letovanje u Škotsku.

Još fotografija pogledajte u galeriji ispod!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs