Ko bi rekao

Tužno detinjstvo Sindi Kraford: Događaj koji je promenio sve!

Najpoznatiji supermodel svih vremena doživela je porodičnu tragediju kada je bila jako mala
Vip priča
19:48h Autor:
Tužno detinjstvo Sindi Kraford: Događaj koji je promenio sve!
Foto: Profimedia

Sindi Kraford je član čuvene elite supermodela koja je harala modnom scenom devedesetih godina. A kada se pomene supermodel neprevaziđene lepote, elegancije i seksepila onda je Sindi Kraford prva asocijacija.

Jeziv život Nine Morić: Cena života na visokoj nozi!

Poznata Amerikanka rođena je 1966. godine u američkoj državi Ilinois kao Sintija En Kraford. Detinjstvo joj je obeležila tragedija, smrt brata Džefrija koji je bolovao od leukemije.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Džefri je preminuo kada je Sindi imala samo 10 godina. O depresiji i tužnom periodu svog života otvoreno je pričala u intervjuima i zbog toga se dodatno približila publici kojoj je postala draga upravo zbog svoje neposrednosti i iskrenosti.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Počela je da radi za Elite Model Look sa sedištem u Čikagu, gde je sarađivala sa fotografom Viktorom Skrebneskim i postigla veliki uspeh. Nakon toga je usledio put u Njujork gde je postala prvi supermodel koji je pozirao za magazin Playboy. Od 1989. do 1995. godine bila je voditeljka emisije Kuća stila na MTV-u.

Oprobala se i kao glumica, prvi put 1995. godine u filmu Fer igra za koji je dobila honorar vredan milione dolara. Blistala je na naslovnim stranama najpoznatijih modnih magazina. Krasila je naslovnice više od 600 svetskih magazina uključujući Vogue, W, People, Harper’s Bazaar, Elle i Allure.

Kako je Kluni završio u krevetu sa Sindi Kraford: Šta bi Amal rekla na ovo?

Postala je poznata po svom mladežu koji se nalazi na levoj strani lica, iznad usne. Mladež je postao njen zaštitni znak.

Njena inteligencija je ono što je ljude ostavljalo skamenjene kraj malih ekrana dok sluša ju njene intervjue, ne trepćući. Imala je šta da kaže i govorila je to jasno i glasno. Popularnost je iskoristila da skrene pažnju na humanitarni rad kojim se bavila i svakodnevne probleme prosečnog čoveka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs