Tragično

Slavni pevač i supruga slomljeni od tuge: Naš sin (3) ima rak (FOTO)

Imamo dug put pred sobom i nadamo se da ćemo uz podršku naših porodica, prijatelja i obožavalaca u celom svetu i uz našu veru u Boga pobediti u ovoj borbi, stoji u izjavi Majkla Bublea
Vip priča
10:26h Autor:
Slavni pevač i supruga slomljeni od tuge: Naš sin (3) ima rak (FOTO)
Foto: AP / Brad Barket

Kanadski pevač Majkl Buble (41) i njegova supruga argentinska glumica Luizana Lopilato (29) zajedničkoj potresnoj izjavi za medije objavili su da je njihovom najstarijem sinu, Noi, dijagnostikovan rak.

<\/div>

"Slomljeni smo jer je našem najstarijem sinu, Noi, dijagnostikovan rak i on je trenutno na lečenju u Americi. Uvek smo pričali o tome koliko nam je porodica važna i koliko ljubavi imamo prema našoj deci. Luizana i ja posvetićemo sve naše vreme i pažnju da Noi bude bolje i za sada prekidamo sa svim našim profesionalnim aktivnostima. Tokom ovog teškog perioda molimo vas da molite za njega i poštujete našu privatnost. Imamo dug put pred sobom i nadamo se da ćemo uz podršku naših porodica, prijatelja i obožavalaca u celom svetu i uz našu veru u Boga pobediti u ovoj borbi", stoji u izjavi Majkla Bublea i Luizane Lopilato.

Zbog raka sam postala druga žena: Dirljivi intervju obolele glumice (45)! (VIDEO)

<\/div>

Strani mediji pišu da je malenom dečaku dijagnostikovan rak kada je bio kod lekara jer su sumnjali da ima zauške.

Kanadski pevač i argentinska glumica venčali su se 2011. godine i imaju dvoje dece Nou (3) i Elijasa, koji je rođen u januaru ove godine.

Najteži period Indire Radić: Moj život bio je pun suza, tuge, bola, htela sam da umrem!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs