Pala odluka

Severina pod istim krovom sa svekrom i svekrvom: Renoviraju vilu, dobili 250.000 evra od svadbe!

Pošto se srpska snajka odlično slaže sa svekrvom Oljom i svekrom Kebom, raduje se zajedničkom životu s njima
Vip priča
00:40h Autor:
Severina pod istim krovom sa svekrom i svekrvom: Renoviraju vilu, dobili 250.000 evra od svadbe!
Foto: Instagram Printscreen / Severina

Severina Vučković se već ponaša kao prava srpska snajka - pevačica je rešila da s mužem Igorom Kojićem živi u svekrovoj kući!

Seve će 30.000 evra uložiti u renoviranje Kebine vile na Bežanijskoj kosi, saznaje Kurir.

Novopečeni bračni par odlučio je da živi na relaciji Beograd-Zagreb. A dok su u našoj prestonici, pevačica je insistirala da budu pod istim krovom s Igorovim roditeljima Kebom i Oljom, ali svako u svom delu kuće. Kako otkriva izvor blizak mladencima, oni su još pre svadbe počeli da renoviraju Kebinu kuću.

"Severina i Igor su pre venčanja počeli da preuređuju vilu. Pošto se srpska snajka odlično slaže sa svekrvom Oljom i svekrom Kebom, raduje se zajedničkom životu s njima. Kada su u Srbiji, živeće na Bežanijskoj kosi, dok će u Zagrebu boraviti u njenom stanu u centru grada", priča Kurirov sagovornik.

Presvukla venčanicu: Severina u zlatnoj haljini! (FOTO)

Mladenci su vodili računa o svim detaljima.

"Angažovali su najbolje majstore, koji u Kebinoj vili već menjaju keramiku i lustere. Nameštaj su naručili iz Italije, a odabrali su i neke antikvitete. Oni će imati svoju sobu, kupatilo i poseban kutak rezervisan za Severininog sina Aleksandra. U to su uložili 30.000 evra, a s obzirom na to da su od gostiju na svadbi dobili 250.000 evra, verovatno će povećati budžet za renoviranje", završava izvor.

Novopečena srpska snajka Severina samo nekoliko dana nakon venčanja sa Igorom proslavila je i krsnu slavu porodice Kojić, Svetog Stefana Dečanskog. Prema rečima Dragana Kojića Kebe, slava je prošla u krugu najbližih prijatelja i novopečenih mladenaca, a veće slavlje izostalo je zbog nedavno održane svadbe, kojoj je prisustvovalo više od 600 zvanica.

Severina se na Instagramu od juče predstavlja prezimenom Kojić, a najnoviji status posvetila je suprugu. Ona je, uz njegovu fotografiju s njihove svadbe, napisala reči iz pesme Ace Lukasa „Upali svetlo“, a Igor joj je odgovorio stihovima: „Tvoji otisci su tu na mome srcu kao na čaši, prava ljubav nikad ne promaši“.

Severina se obezbedila: Igor potpisao predbračni ugovor!

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Nov 24, 2015 at 7:57am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs