Tužna stvarnost

Rat u porodici Svejzi: Patrikova udovica bezdušno rasprodaje sve njegove stvari! (FOTO)

Ona je jedna k***a koja ne zaslužuje to što je dobila. Rasprodaje sve što je značilo mom stricu kako bi dobila još više novca. Uspomene se ne mogu unovčiti, rekla je oštro glumčeva bratanica
Vip priča
22:38h Autor:
Rat u porodici Svejzi: Patrikova udovica bezdušno rasprodaje sve njegove stvari! (FOTO)
Foto: Profimedia

Udovica pokojnog glumca Patrika Svejzija, spisateljica Lisa Nijemi (60), na aukciji prodaje njegove stvari i uspomene iz filmova, protiv čega se pobunila glumčeva bratanica.

"Ona je jedna k***a koja ne zaslužuje to što je dobila. Rasprodaje sve što je značilo mom stricu kako bi dobila još više novca. Uspomene se ne mogu unovčiti", rekla je ogorčena Danijel Svejzi (32), glumčeva bratanica.

Sećate se Bejbi iz Prljavog plesa: Tragična glumica (56) danas izgleda ovako! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dodala je i da te Patrikove stvari pripadaju porodice i da nije bilo njene rodbine Lisa ne bi imala ništa.

Na prodaji je 234 Svejzovih uspomena, među kojima su, uz nagrade, kostimi i stvari iz filmova u kojima je glumio, motocikl Harley Davidson i automobil DeLorean. Procenjuje se da će najtraženiji "komad" biti legendarna kožna jakna koju je nosio u filmu "Prljavi ples" te da bi mogla da dostigne cenu od 95.000 evra.

Uoči 30. godišnjice Prljavog plesa: Otkrivena istina zbog kojeg ćete ga gledati drugačije! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Svejzi je preminuo 2009. godine nakon dvadesetomesečne borbe s rakom pankreasa. Pred kraj života spao je na samo četrdesetak kilograma i u 58. godini izgubio bitku s teškom bolešću.

Iako je prethodno njegovo bogatstvo trebalo da pripadne njegovoj porodici, glumac je napisao novi testament kojom je supruzi Lisi ostavio oko 40 miliona evra. U braku su bili od 1975. godine. Patrikovi prijatelji nakon njegove smrti optuživali su udovicu Lisu da ga je varala s muškarcima i ženama, tukla ga i vređala. Nakon što je oboleo, kontrolisala je posete.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs