Objavila na sva zvona

Raskinuo veridbu preko novina: Opaka osveta glumice bivšem i njegovoj ljubavnici! (FOTO)

Nađa nije želela javno da govori o uzrocima prekida velike ljubavi, ali sada se izgleda povela izrekom Osveta se servira hladna
Vip priča
03:12h Autor:
Raskinuo veridbu preko novina: Opaka osveta glumice bivšem i njegovoj ljubavnici! (FOTO)
Foto: Profimedia

Najveća ljubav američke glumica i pevačice Nađe Rivere bio je reper Big Šon, za kojeg je bila verena do 2014. godine i uveliko spremala venčanje, kada je zatekla neverovatan prizor u njegovoj kući.

Sve do sada, Nađa nije želela javno da govori o uzrocima prekida velike ljubavi, jer, što se kaže, "Osveta se servira hladna".

Ona je pre nekoliko dana izdala knjigu o svom životu, u kojoj je opisala sve neprijatnosti i greške koje je napravila, od pobačaja koji je obavila, do izdaje od strane repera.

Slavna pevačica se gorko kaje: Bolest mog sina je Božija kazna za greh! (FOTO)

Foto: Profimedia, Nađa i Big Šon
Foto: Profimedia, Nađa i Big Šon

"Svađali smo se pet dana za redom dok je bio na putu, a jedini dan koji je proveo u Los Anđelesu, poručio mi je da ne želi da se vidi sa mnom. E pa, kretenu, imam ključ tvoje kuće", napisala je Nađa u knjizi Sorry, not sorry.

Nakon što je ušla u njegovu kuću, zatekla je prizor koji nije očekivala.

"Ušla sam, krenula niz stepenice i pogodite koja je curica sedela prekrštenih nogu na kauču, slušajući muziku? Rimuje se sa Smarijana Šmande", napisala je Rivera, aludirajući na mladu pevačicu Arijanu Grande.

Pukla bruka slavnog muzičara: Slomio mi je rebro, terao me da pijem njegov urin! (FOTO)

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on Sep 10, 2016 at 12:55pm PDT

I tu nije bio kraj iznenađenjima koja je život spremio za Nađu - da je veridba gotova i da od venčanja nema ništa, saznala je kad i ostatak sveta - iz novina!

"Nije imao hrabrosti da kaže meni, već je rekao novinarima. Saznala sam da se ne udajem preko interneta, u isto vreme kad i svi ostali. Ne samo da više nije trebalo da se venčamo, nego više nismo ni bili zajedno", otkrila je Nađa uz gomilu sočnih detalja o Arijani i Šonu, i tako se osvetila i jednom i drugom.

Arijana i Big Šon bili su kratko vreme zajedno nakon što se reperova veridba sa Nađom raspala. Sada je mlada pevačica u vezi sa reperom Makom Milerom, dok Big Šon trenutno nema ozbiljnu i stalnu vezu.

Zbog skandala i razvoda načisto propala: Od bujne lepotice ostao samo kostur! (FOTO)

Foto: Profimedia, Arijana Grande i Big Šon
Foto: Profimedia, Arijana Grande i Big Šon
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs