Pogledajte

Poznate Srpkinje koje su srodnu dušu pronašle u drugoj državi: Ljubav ne zna za granice (FOTO)

Lepe i bogate
Vip priča
00:58h Autor:
Poznate Srpkinje koje su srodnu dušu pronašle u drugoj državi: Ljubav ne zna za granice (FOTO)
Foto: Profimedia

Da ljubav ne zna za granice pokazale su i brojne poznate srpske lepotice koje su zbog ljubavi nastavile život u drugoj državi, a neke čak i na drugom kontinentu, piše Glossy.

Jedna od Srpkinja o kojoj danas priča ceo svet je Aleksandra Meljničenko. Kada se zaljubila u bogatog Rusa Andreja, njen život postao je bajka. Iako je zbog karijere modela i ranije živela u koferima, nakon udaje za svog izabranika, njene posete Srbiji mogu se nabrojati na prste jedne ruke.

Svi su gledali Aleksandru Meljničenko u Parizu: Koga je to povela sa sobom? (FOTO)

Ivana Berendika kao i Aleksandra bila je članica grupe Models. Osim toga bavila se i moledingom zahvaljujući kome je upoznala sadašnjeg supruga, milijardera Tomasa Jermoluka sa kojim je nedavno dobila blizance. Poznati supružnici žive u Americi.

Glumica Marija Karan dugo je gradila karijeru u Americi gde se opropala u nekoliko epizodnih uloga. Ipak, tamo je upoznala supruga, američkog agenta slavnih Džoa Lubina sa kojim se venčala, a kasnije i dobila sina. Marija se već duže vreme ne bavi glumom, ali nastavila je život u Sjedinjenim Američkim Državama.

Srpska milijarderka pokazala svoju porodicu: Ivana Berendika ponosna na muža i decu! (FOTO)

Објава коју дели Marija Karan (@marakaran) дана 30. Апр 2017. у 5:49 PDT

Jelena bin Drai bila je jugoslovenska misica, a danas je uspešna poslovna žena u Dubaiju gde živi od kada se udala za arapskog šeika Saida bin Draia. Sa njim je zasnovala porodicu i veoma retko posećuje rodnu državu.

Svaka komunikacija je prekinuta: Šta se dešava sa Jelenom bin Drai?!

Nekada jedna od najboljih teniserki sveta, Novosađanka Monika Seleš dostigla je svetsku slavu u popularnom belom sportu. Monika se udala za vremešnog milijardera Toma Golisana sa kojim uživa u skladnom braku.

Prolivena krv nikad se ne suši: Najveća trauma u životu Monike Seleš!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Trofejna teniserka Ana Ivanović bila je u vezi sa nekoliko poznatih muškarca kako iz Srbije, tako i iz inostranstva dok ljubav nije pronašla uz nemačkog fudbalera Bastijana Švajnštajgera sa kojim je od nedavno nastavila bračni život u Čikagu.

Објава коју дели Ana Ivanovic (@anaivanovic) дана 13. Јул 2017. у 4:32 PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs