Susret u Crnoj Gori

Porodice Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode se pomirile: 7 godina nakon tragedije!

Posle sedam godina članovi porodica Pajčin i Kapisoda su najpre birali reči, da bi posle nekoliko sati zaključili da ne treba tražiti krivca za tragediju
Vip priča
16:28h Autor:
Porodice Ksenije Pajčin i Filipa Kapisode se pomirile: 7 godina nakon tragedije!
Foto: Kurir / Dragana Udovičić, Dado Đilas

Ksenija Pajčin i Filip Kapisoda mogu da počivaju u miru - njihove porodice pomirile su se sedam godina nakon tragedije. Kako Kurir ekskluzivno saznaje, rođeni brat pevačicine majke Ljubice Nikola Kostić i manekenov otac Mirko Kapisoda sastali su se u jednom restoranu u Podgorici.

Prema rečima dobroobaveštenog izvora, njihov susret je bio emotivan.

"Obe porodice su želele taj susret. Nikola je nedavno boravio u Crnoj Gori zbog promocije spota za "Pesmu za Kseniju", koju peva Danijel Alibabić. Mirko je znao da je on tu i odmah je kontaktirao s njim. Dogovorili su se da se nađu na ručku u restoranu. Na početku su obazrivo birali reči, ali su se posle obojica opustili", kaže naš sagovornik, koji je bio i svedok njihovog susreta.

Životna priča Ksenije Pajčin: Burne veze, skandali i lepota koja ju je koštala života

Foto: Kurir / Marina Lopičić
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Dodaje da su se u lokalu zadržali nekoliko sati:

"Imali su dovoljno vremena da razgovaraju o svemu, niko ih nije uznemiravao. Došli su do zaključka da ne treba tražiti krivca za tragediju, već da život moraju da nastave s tim bolom. Nakon tog susreta obojici je laknulo i verujem da su i dalje ostali u kontaktu."

Tim povodom Kurir je pozvao Filipovog oca Mirka Kapisodu, koji nije želeo da iznosi detalje susreta, ali je potvrdio ova saznanja.

Foto: Kurir / Dado Đilas
Foto: Kurir / Dado Đilas

"Molim vas, nemojte o tome da pišete. Ne želim da budem neljubazan i da spustim slušalicu, ali ne želim o tome da pričam. Hvala na razumevanju", bilo je sve što je Mirko rekao.

S druge strane, Ksenijin ujak nije odgovarao na pozive, dok pevačicina majka nije bila dostupna. Inače, 16. marta navršiće se sedam godina otkad je Filip ubio Kseniju, a potom izvršio samoubistvo.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs