Jača nego ikad

Ovo je žena kojoj je Milica Todorović ukrala muža: Vratila se karijeri uz jasnu poruku bivšem!(FOTO)

Posle tri godine muzičke pauze, bivša predstavnica Crne Gore na Evroviziji vratila se na scenu
Vip priča
20:22h Autor:
Ovo je žena kojoj je Milica Todorović ukrala muža: Vratila se karijeri uz jasnu poruku bivšem!(FOTO)
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevačica Andrea Demirović, bivša supruga koreografa Miloša Paunovića, sadašnjeg dečka Milice Todorović, vratila se posle tri godine pauze na muzičku scenu pesmom kojom je poslala posebnu poruku bivšoj ljubavi.

Predstavnica Crne Gore na Evroviziji 2009. godine snimila je pesmu i spot simboličnog naziva, "Posveta", a sudeći prema rečima, ona je srećnija otkad njih dvoje nisu zajedno.

Milošu u pesmi jasno poručuje da se sa njim "spotakla" i da ga je prebolela, želevši verovatno da podvuče da joj ne smeta što je u srećnoj vezi sa Milicom i što je u nju uplovio pre nego što se zvanično razveo od nje.

Zbog fotografije Slobode Mićalović, Instagram se usijao: Nije očekivala ovakvu reakciju! (FOTO)

"Posle Evrovizije odlučila sam da završim osnovne i specijalističke studije na Muzičkoj akademiji na Cetinju. A desila se i jedna predivna stvar. Postala sam mama divnog dečaka. Posvetila sam se njemu, postojali su neki novi prioriteti", rekla je Andrea u jednom intervjuu.

Podsetimo, Milica i Miloš trenutno uživaju u Americi, odakle pevačica redovno na društvenim mrežama obaveštava svoje fanove objavljujući fotografije.

Crkva vam neće dati razvod zbog ovoga: Srodne duše ne postoje!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs