Bliži se njen veliki dan

Ovde će se udati Pipa Midlton: I raskošna venčanica je stigla! (FOTO)

Sestra vojvotkinje Kejt silno se trudila da nijedan detalj o njeno svadbi ne procuri u javnost. Naravno, nije uspela
Vip priča
14:34h Autor:
Ovde će se udati Pipa Midlton: I raskošna venčanica je stigla! (FOTO)
Foto: Profimedia
1 / 4 Foto: Profimedia

Za razliku od venčanja Kejt Midlton i princa Vilijama, koje je prenosila televizija, svadba vojvotkinjine sestre Pipe i njenog verenika Džejmsa Metjuza biće intimno.

Iako je pokušala da sakrije sve moguće detalje vezane za njen najvažniji dan u životu, novinari su uspeli da otkriju da će se Pipa i Džejms na večnu ljubav zakleti u crkvi Svetog Marka u selu Englefild u Velikoj Britaniji.

Pipa Midlton napravila staklenu palatu: Na sve načine pokušava da nadmaši sestrino venčanje! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Crkva se nalazi na prelepom imanju u vlasništvu milionera Ričarda Benjona, koji je mladencima obećao privatnost tokom celog dana.

Ipak, poznatu mladu bi moglo da razočara to što neće moći da zabrani parohijanima crkve da posmatraju venčanje, jer je jasan stav ove crkve sledeći:

"Venčanje je javna ceremonija i svi parohijani imaju pravo prisustva, ukoliko u crkvi ima prostora i ako to bezbednost dozvoljava".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pipa je uz veliki trud uspela da sakrije kako će njena venčanica izgledati - niko nije mogao da je fotografiše tokom proba, a raskošnu haljinu je u dom Midlton unelo nekoliko žena, dobro zakopčanu u veliku belu kesu.

U galeriji pogledajte još fotografija crkve u kojoj će se venčati sestra Kejt Midlton, a nama ostaje da sačekamo vikend i otkrijemo u kakvoj haljini će Pipa prošetati do oltara kroz ovu prelepu crkvu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs