Teško bolesna

Neda Ukraden ne krije suze: Živela je za mene, a sada ne zna ni ko sam!

Uvek kad odlazim od nje, rasplačem se zbog toga. Nije mi lako da prolazim kroz celu ovu situaciju, rekla je iskreno pevačica
Vip priča
20:34h
Neda Ukraden ne krije suze: Živela je za mene, a sada ne zna ni ko sam!
Foto: Instagram Printscreen / Neda.ukraden

Pevačica Neda Ukraden ne krije da trenutno proživljava najteže razdoblje u životu, jer njena majka boluje od Alchajmerove bolesti.

Bolest je toliko uznapredovala da je majka više ne prepoznaje, pa je Neda bila prisiljena da je smestiti u dom. Kada je nedavno došla da joj čestita rođendan, majka je zaposlene doma pitala ko je ta žena.

"Za mene je svaka poseta njoj veoma tužna, jer je ona neko ko je za mene celog života radio i živeo, a sad je teško bolesna. Dijagnostikovan joj je najteži oblik Alchajmera, to je najgora faza. Uopšte me ne prepoznaje, ne zna ko sam, šta sam, ni kako se zovem. Kad sam joj donela tortu za rođendan, pitala je osoblje ko sam. Nije znala da sam to ja, njena ćerka", rekla je Neda za Alo.

Tragedija u životu Milice Milše: Samo ko je ovo prošao, može da me razume!

A video posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Nov 14, 2016 at 9:21am PST

Fascinantno je ipak što se majka seća svih pesama koje joj je Neda posvetila.

"Tako sam shvatila da terapija muzikom ima smisla. Drago mi je da barem jedan deo mene sa njom", rekla je Neda koju najviše boli što ne može sama da se brine o majci, ali njoj je potrebna kompletna nega.

"Jako mi je teško kad sam joj u poseti. Sedim sa njom za istim stolom, a ona nema pojma ko sam. Jesam li njena ćerka, prijateljica ili neka treća osoba. Uvek kad odlazim od nje, rasplačem se zbog toga. Nije mi lako da prolazim kroz celu ovu situaciju", dodala je.

Pevačica je majci za 91. rođendan organizovala proslavu u domu, na kojoj je okupila zaposlene doma i majčine prijatelje.

Tragediji Selin Dion nema kraja: Posle smrti muža i brata, ne zna kako će ovo da preživi!

A photo posted by Neda Ukraden (@neda.ukraden) on Nov 14, 2016 at 8:50am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs