Zavodnik bez mane

Najveći gubitnik zaveo i nedodirljive seks bombe: Čovek sa više ljubavnica od Don Žuana!

priča se da je prva žena sa kojom je spavao španskom striptizeta, koja je tada imala više od 50 godina
Vip priča
17:02h Autor:
Najveći gubitnik zaveo i nedodirljive seks bombe: Čovek sa više ljubavnica od Don Žuana!
Foto: Profimedia

Glumac Piter O'Tul, koji se proslavio ulogom u filmskom klasiku "Lorens od Arabije" iz 1962. godine, čak osam puta bio je nominovan za Oskara, ali popularnu zlatnu figuru nikada nije dobio.

Ovaj podatak ga je u glumačku istoriju svrstao kao jednog od najvećih gubitnika Oskara svih vremena.

Ali, sa druge strane, Piter je bio izuzetno popularan među ženama, i to toliko da ga neki porede sa najvećim ljubavnikom svih vremena, Don Žuanom! Razlog tome je broj njegovih ljubavnica koju je naveo NewYorkPost, a ona iznosi neverovatne 1.033 žene!

Postoji legenda o opkladi O'Tula sa pokojnim irskim glumcem i njegovim velikim prijateljem. Naime, 60-tih godina njih dvojica su se kladili u 150 dolara - prijatelj je rekao da Piter nikada neće moći da spava sa tri seks bombe, najpopularnije u tadašnje vreme. U pitanju su bile Dijana Dors, Anita Ekberg i Džejn Mansfild.

Bila je najlepša žena Beograda: Muškarci molili za njenu pažnju, ali je zauvek ostala sama (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Javnosti nije poznat podatak koliko vremena je prošlo do ispunjenja, ali Piter je na kraju dobio opkladu.

Pisci Darvin Porter i Denfort Prins tvorci su Piterove biografije pod nazivom "Peter O'Toole: Hellraiser, Sexual Outlaw, Irish Rebel", a u njoj su predstavili glumčevu zavodničku stranu o kojoj se najmanje znalo.

Otkrili su sa je O'Tul počeo da se "druži" sa ženama već u 13. godini, a priča se da je prva žena sa kojom je spavao španska striptizeta, koja je tada imala više od 50 godina.

Sa njom je bio u vezi oko pet meseci, i svakog dana imao seks sa njom kako bi ga naučila svim seksi trikovima. O'Tul je raskinuo vezu sa striptizetom kada mu je predložila seks u troje sa jednim njenim klijentom.

Imala je lice svetice, telo grešnice: Muž je varao gde je stigao, govoreći kako je dosadna! (FOTO)

Foto: Profimedia, Piter sa Odri Hepbern
Foto: Profimedia, Piter sa Odri Hepbern

Postoje navodi i da se O'Tul družio i sa britanskom princezom Margaretom, a navodno je s njom bio u osmogodišnjoj vezi s prekidima, nakon što se ona razvela od Lorda Snoudona.

Tokom snimanja filma "Lorens od Arabije" 1961. godine, glumac je završio sa modelom i modnom ikonom Ejpril Ešli, za koju je naknadno saznao da je zapravo transrodna osoba.

Piter O'Tul preminuo je 2013. godine, u 82. godini života.

Ženio se jednom - bio je u braku sa velškom glumicom Sijan Filips 20 godina i sa njom dobio dve ćerke Kejt i Patrisiju, a iz vanbračne veze sa Karen Braun imao je sina Lorkana.

Prirodna lepota opčinila i kraljicu: Julijana je najlepša žena na političkoj sceni! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs