Promenio se

Melaniji za rukom polazi i nemoguće: Kako je konačno prevaspitala Trampa! (FOTO)

Nakon uvreda na račun predsednika, ljutnje prve dame i skandala oko navodnog razvoda, dočekali smo i neverovatan preokret
Vip priča
13:50h Autor:
Melaniji za rukom polazi i nemoguće: Kako je konačno prevaspitala Trampa! (FOTO)
Foto: EPA / Marcin Obara

Od kako su kao novi predsednički par Amerike dospeli u sam centar medijskog interesovanja širom sveta, javnost ne prestaje da priča o Donaldu i Melaniji Tramp.

Kao jednom od najomraženijih predsednika u istoriji Sjedinjenih Država, Donaldu su i mediji i narod zamerali sve, i bukvalno su jedva čekali novi gaf.

Jedan od epiteta koji su najlešće koristili jeste "džentlmen u pokušaju" (bilo je tu i mnogo ružnijih reči), zbog toga što se u većini slučajeva ponašao kao da prva dama Melanija nije tu - zatvarao joj je vrata isped nosa, marširao hitrim korakom ostavljajući suprugu metrima iza sebe...

Imali smo prilike da vidimo i koliko cela situacija smeta Melaniji. Neko vreme je tolerisala, ali na kraju je i ona njega počela javno da sramoti i odbija. Zbog svega toga, počele su spekulacije o razvodu zbog navodnog ljubavnika, ali stigao nam je i konačni preokret!

Melanija oštro presekla: Osvetila se Trampu za sva poniženja u javnosti! (FOTO)

Foto: EPA / Lukas Barth
Foto: EPA / Lukas Barth

Ako je sudeći prema poslednjim fotografijama slavnog para, Melaniji je za rukom pošlo nemoguće - uspela je da prevaspita "čoveka bez manira", a sada, bar u javnosti, izgledaju kao sasvim skladan i zaljubljen bračni par!

Naime, Donald je u pratnji supruge stigao u Hamburg, povodom Samita grupe 20 kojoj će prisustvovati, a tom prilikom iz aviona su izašli ruku pod ruku.

Nešto ranije istog dana, predsednički par je boravio u Varšavi, gde je Melanija održala javni govor. Ali, pre nego što je slovenska lepotica stala za govornicu, dobila je sočni poljubac od muža!

Seksi i izazovna, ali nikad vulgarna: Melanija je stvarno kraljica stila! Pogledajte zašto! (FOTO)

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Vidno srećna i nasmejana zbog lepih manira i poštovanja koje joj je suprug javno ukazao, Melanija je blistala tokom celog dana.

Kao i uvek, bila je besprekorno odevena - teget haljina do ispod kolena sa ružičastom, narandžastom i plavom šarom stajala joj je kao salivena, a uparila ju je sa prelepim salonkama od prevrnute kože u boji šara na haljini.

(Stil.kurir.rs)

Foto: Reuters / Kacper Pempel
Foto: Reuters / Kacper Pempel
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs