Životna drama

Izvukla je nož i hladnokrvno ubila mafijaša: Za zlodelo optužila sopstveno dete! (FOTO)

Ona je tvrdila da je Džonija ubila njena kćerka, ali istina je sasvim drugačija
Vip priča
11:10h Autor:
Izvukla je nož i hladnokrvno ubila mafijaša: Za zlodelo optužila sopstveno dete! (FOTO)
Foto: Profimedia

Lana Tarner bila je jedna od najvećih holivudski diva svih vremena, a preminula je 29. juna 1995. godine. Svetski slavu stekla je ulogama u filmovima kao što su "Poštar uvek zvoni dvaput", "Dr.Jekyll and Mr. Hyde" te "Payton Place" koji joj je doneo nagradu za Oskara.

Lepa glumica imala je poprilično buran privatni život. Udavala se čak osam puta, dva puta za istog čoveka, pa je tako stekla i status jedne od najvećih holivudskih zavodnica. Ipak, jedan tragični događaj potpuno joj je promenio život.

Nakon jednog tragičnog događaja život joj nikada više nije bio isti. Naime, jedan od njenih ljubavnika je bio mafijaš Džoni Stompanato. Njihova veza je bila poprilično turbulentna, a okončana je kada je Džonija, kako se godinama pisalo, kuhinjskim nožem izbola tada 14-godišnja Lanina kćerka Šerli.

Iako je Šerli, koja danas ima 73 godine, izdala i autobiografiju u kojoj je priznala da je ubila majčinog ljubavnika, prema najnovijim dokazima koje je prikupio istoričar filma Darvin Porter, postoji mogućnost da je upravo Lana ubila svog ljubavnika, a njena kćerka preuzela krivicu, piše Daily Mail.

On tvrdi da ima dokaze zbog kojih je Lana trebala biti glavna osumnjičena za smrt ljubavnika Džonija, a kako tvrdi, nožem ga je izbola nakon što ga je zatekla u krevetu sa svojom 14-godišnjom kćerkom.

Sve planira otkriti u svojoj knjizi "Lana Tarner: Hearts and Diamonds Take All" u kojoj će se naći intervjui s nekim od ključnih osoba koje su tada učestvovale u istrazi. Među njima je i razgovor s Fredom Otasom, detektivom koji je tada radio na slučaju.

"Ja sam bio taj koji je brisao otiske s noža u Laninom kupatilu. Bio sam nestašan dečko koji je napravio nešto što nije trebao," rekao je navodno detektiv.

Čekali su bebu, a onda je ona ubijena: Iza neverovatne ljubavne priče krije se strašna tajna! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Neki od glumičinih bliskih prijatelja Porteru su navodno rekli da im je ona i sama priznala da je ubila svog ljubavnika. Porter je razgovarao i sa Laninim advokatom Džerijem Gislerom. On kaže da je tada svojoj klijentkinji predložio da njena kćerka preuzme krivicu jer, kao maloletnica, neće morati na suđenje.

Filmski istoričar u svojoj knjizi iznosi da je Lana kuhinjski nož kupila dan ranije jer i ovako i onako više nije mogla trpeti Džonijevo maltretiranje. Bio je nasilan prema njoj, a navodno ju je često s pištoljem uperenim u glavu, podsećao da je samo njegova. A onda je kap koja je prelila čašu bila kada je videla da je zaveo i njenu kćerku.

Pronašla ih je zajedno u krevetu. Otišla je po nož u kuhinju i zabila ga Džoniju u stomak. Pre nego što je policija stigla na mesto zločina, Lana i Šerli su navodno uvežbavale priču koju će im ispričati.

Ima milione, ali 10 godina ne izlazi iz svog zamka: Bizaran život slavne pevačice! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prema dosadašnjoj istrazi, do mafijaševe smrti je došlo jer je Šeril branila svoju majku. Sud je tada zaključio da je zločin opravdan, a Lanina kćerka je zbog zločina neko vreme provela i u maloletničkom zatvoru, nakon čega je majci vraćeno starateljstvo nad njom.

Kad je nju izgubila, sve je pošlo naopako: Tragedija koju pevačica (27) nije mogla da preživi (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs