Dramatična ispovest

Ivana Peters o strašnoj bolesti: Doživela sam infarkt jer sam se sama lečila!

Ova mlada i hrabra žena suočila se sa teškim zdravstvenim problemima
Vip priča
17:10h Autor:
Ivana Peters o strašnoj bolesti: Doživela sam infarkt jer sam se sama lečila!
Foto: Printscreen Twitter/Ivana Peters

Da Bertold Breht nije napisao “Majku Hrabrost”, tu sintagmu bi neko sigurno pripisao pevačici Ivani Peters, koja je 15. marta preživela srčani udar.

Možda infarkt ne bi bio dovoljan razlog da joj se dodeli taj epitet, da Ivana pre 9 godina nije proglašena medicinskim fenomenom, kada je putem vantelesne oplodnje iz prvog pokušaja dobila ćerku Saru, pošto su u njen zdravstveni karton upisane dve teške operacije.

Poslednja vest o Isidori Bjelici rastužila sve: Spisateljica se ne oseća dobro

Prvom hirurškom intervencijom odstranjeni su joj desni jajnik i jajovod, a drugom levi jajovod. Posle toga, njena kuma Marija odvela ju je na jednu privatnu kliniku, gde joj je konstatovana endometriotična cista na preostalom levom jajniku, kao i nebrojene priraslice u stomaku.

Foto: Kurir / Dragana Udovičić
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Zbog bogate istorije bolesti njenog čeličnog organizma u potpunosti zanemarila je kardiovaskularni sistem, pa je pre tri meseca preživela srčani udar od koga se nekoliko nedelja oporavljala u Kliničkom centru.

Pismo Nebojše Pajkića koje će vas rasplakati: Sve se desilo prerano i prenaglo!

Sve vreme uz nju su, osim majke Vesne, sestre Nevene i brata Vukašina, bila i njena dva najvoljenija bića - ćerka Sara, koja će u julu napuniti devet godina, i suprug Aleksandar Peters, koji skoro nije napuštao bolnicu dok je ona bespomoćno ležala u postelji.

"Počelo je tako što sam se zamarala i prilikom penjanja stepenicama na drugi sprat. Potom sam na Internetu našla svoju dijagnozu, ali nisam prihvatala datako nešto može da mi se desi, a u stvari, može da se desi svakome. Tek dok sam ležala u bolnici shvatila sam koliko ima ljudi sa srčanim tegobama, i mladih i starih. U mom slučaju nisu bile kobne moje godine, presudne su bile neke druge stvari", priznala je Ivana za magazin “Hello!”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs