Lepa i talentovana

Ima samo 15 godina, a već je osvojila titulu: Da li je ona nova Ana Ivanović? (FOTO)

Iako su mnogi mislili da će osam godina starija i iskusnija protivnica lako savladati mladu Olgu, nova teniska nada demantovala je sve
Vip priča
14:14h Autor:
Ima samo 15 godina, a već je osvojila titulu: Da li je ona nova Ana Ivanović? (FOTO)
Foto: Fonet

Sa samo 15 godina, mlada i perspektivna teniserka Olga Danilović uveliko je počela da niže sportske uspehe. Nazivaju je čudom od deteta, a njena lepota nikoga ne ostavlja ravnodušnim, piše Story.rs.

Ćerka legendarnog košarkaša Predraga Danilovića i nekadašnje odbojkašice i poznate novinarke RTS Svetlane Danilović, s pravom je ponela epitet novog bisera srpskog tenisa.

Uvalila starletama najgluplju stvar na svetu: Kako je obična devojka (23) postala milionerka! (FOTO)

Petnaestogodišnja Olga tokom vikenda osvojila je prvu profesionalnu titulu, u svom prvom finalu profesionalnog ITF turnira, na čelendžeru u Antaliji.

Iako su mnogi mislili da će osam godina starija i iskusnija protivnica lako savladati mladu Olgu, nova teniska nada demantovala je sve i maestralnom igrom dokazala suprotno i odnela pobedu.

Do skoro niko nije hteo da se druži sa njom: Danas bi sve dali da je časte kafom! (FOTO)

Kako zbog uspeha na terenu, tako i zbog lepote, već je nazivaju novom Anom Ivanović, a uspešna sportistkinja koja je zaljubljena u tenis veoma je aktivna i na društvenim mrežama, gde sa svojim pratiocima često deli trenutke sa turnira i treninga, ali i iz privatnog života.

Ana Ivanović na mukama: Ako zatrudni, izgubiće 7 miliona evra!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs