Pogledajte

Glumica ušla u šestu deceniju i uopšte ne stari: Ovo je njena tajna! (FOTO)

Svojim izgledom može parirati i dvostruko mlađim kolegicama
Vip priča
15:18h Autor:
Glumica ušla u šestu deceniju i uopšte ne stari: Ovo je njena tajna! (FOTO)
Foto: Instagram / Elizabethhurley1

Iako je ova lepa dama zagazila u šestu deceniju svog života, Elizabet Harli i dalje svojim izgledom može parirati i dvostruko mlađim kolegicama, a serija fotografija koje objavljuje na svojim društvenim mrežama najbolje su pokazale kako ovoj slavnoj glumici godine jednostavno ne mogu ništa.

Ova prelepa glumica poslednjih dvadeset godina ne silazi s lista najlepših žena sveta, a zavodljive fotografije koje deli na svojim društvenim mrežama vrve komplimentima na račun lepe Elizabet koja trenutno igra jednu od glavnih uloga u jednoj popularnoj seriji.

Zvezda plaže u 52. godini: Gde ona kroči, svima zastaje dah! (FOTO)

Odevena u bele čipkane gaćice, lepa je glumica zavodljiva pozirala na krevetu prepunom krznenih detalja, a komentari ove senzualne fotografije naprosto su vrvili oduševljenjem njenih obožavatelja. Iako je ova dama ušla u 52.godinu života, njen prepoznatljiv izgled gotovo ostao je gotovo nepromenjen.

Prepoznatljiva po svom prodornom pogledu i širokom osmehu koji često krasi njeno lepo lice, klasična lepota ove britanske glumice već 20 godina ostaje netaknuta.

Žena (51) stvarno zaustavila vreme: Ne zna šta je starenje, zahvaljujući ovome! (FOTO)

Iako tajnu svog izgleda pripisuje genima, za njega je svakako zaslužan vojnički režim ishrane.

"Jedem domaće meso koje nabavljam s proverenih farmi, puno svežeg voća i povrća, domaći hleb, kada se uželim slatkog tu su domaći kolači, i pudinzi. Velika sam protivnica procesuirane hrane" – izjavila je jednom prilikom, a gledajući njene zavodljive fotografije, možemo se samo složiti kako se sav njen trud definitivno isplatio.

Imaju preko 45, a izgledaju tip top: Žene koje stare bez mane! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs