Otvoreno

Dragana Katić bez stida i predrasuda: Išla sam godinu dana kod psihijatra!

Kada sam osetila potrebu da se obratim psihijatru i da razgovaram o tome na koji način podnosim gubitak, ja sam to i učinila, rekla je poznata voditeljka
Vip priča
19:00h
Dragana Katić bez stida i predrasuda: Išla sam godinu dana kod psihijatra!
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Dok mnoge poznate ličnosti ne žele da otkriju kakve probleme su imale u životu, voditeljka popularne emisije Nikad nije kasno Dragana Katić priča zbog čega je godinu dana posećivala psihijatra.

"Imala sam teške dane, pre svega kada sam iznenada, posle kratke i invazivne bolesti, izgubila dragu prijateljicu. Posle toga roditelje, a kao jedinici, to mi je baš teško palo. To su užasno bolni i prelomni momenti u mom životu. Kada sam osetila potrebu da se obratim psihijatru i da razgovaram o tome na koji način podnosim gubitak, ja sam to i učinila. Otišla sam i mnogo mi je pomoglo. Svima bih preporučila da kada zapadnu u neke probleme i životna iskušenja i kada vide da ne mogu sami da se izbore sa tim posete stručno lice", rekla je za Alo! Dragana Katić.

Voditeljka kaže da ne pripada onoj grupi ljudi koji sami sebi prepisuju dijagnozu i uzimaju tablete na svoju ruku.

"Ja sam tražila da mi stručno lice sve kaže. Naravno da sam pomoću određenih medikamenata prebrodila težak životni period, pre svega bolest i gubitak majke i negde se suočila sam tim da, koliko god čudno zvučalo, sa 48 godina moje detinjstvo prestaje. Moraš se suočiti sa tim situacijama. Godinu dana sam koristila stručnu pomoć u smislu razgovora i psihoterapije, ali uz to sam dosta radila na sebi", objašnjava Dragana.

Pobedićemo rak dojke: Dragana Katić ostavila emotivnu poruku svim ženama! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs