Otkrio detalje

Bio sa njom 10 godina pre nego što je postala zvezda: Bivši dečko otkriva pravo lice Bijonse!

Bio joj je potreban neko poput Džej Zija da joj pomogne da se popne stepenik više. Nisam se zbog toga ljutio na nju, otkriva Lindal
Vip priča
06:18h Autor:
Bio sa njom 10 godina pre nego što je postala zvezda: Bivši dečko otkriva pravo lice Bijonse!
Foto: Profimedia

Od kada je objavljena biografija slavne pevačice Bijonse, detalji z njenog života ne prestaju da intrigiraju javnost.

Nakon svega, i njen prvi dečko Lindal Loke odlučio je da ispriča kakva je Bijonse bila pre nego što je postala poznata.

"Nije bila obično dete. Govorila je da nikad neće da puši ili pije, da ne bi oštetila glasne žice. Bila je usredsređena na ono što želi. Zajedno smo bili deset godina i nakon nekog vremena video sam da se promenila. Postajala je daleka i hladna. Bio joj je potreban neko poput Džej Zija da joj pomogne da se popne stepenik više. Nisam se zbog toga ljutio na nju", ispričao je Loke, koji je sa pevačicom započeo vezu kada su imali po 12 godina.

Novi šokantni detalji o Elizabet Tejlor: Sa 11 godina naučila kako da zadovolji muškarca!

On je otkrio i da su bili zajedno sve dok Bijonse nije počela ozbiljnije da gradi karijeru u grupi Destiny's Child, a prvi poljubac su doživeli na koncertu Brajana Meknajta.

Od raskida 2003. godine, Lindal i Bijonse se više nikada nisu čuli, ali on je srećan zbog svoje bivše devojke, sa kojom je proveo 10 godina.

"Znam da sam joj bio poseban i da me je volela. U tim godinama misliš da ćete zauvek biti zajedno, a onda se dogodi život. Nisam iznenađen što je toliko uspešna, oduvek je to želela i znala je koja je njena sudbina", zaključuje Loke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs