Neverovatno

Bahata žena Trampovog ministra: Javnost hoće da je rastrgne, pogledajte zašto! (FOTO)

Izivnjavam se zbog posta i zbog mog odgovora. Bilo je to neprikladno i krajnje bezosećajno, rekla je lepa plavuša, saterana u ćošak
Vip priča
14:18h Autor:
Bahata žena Trampovog ministra: Javnost hoće da je rastrgne, pogledajte zašto! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Luiz Linton, supruga sekretara američke državne riznice, Stiva Mnučina, razbesnela je američku javnost postom na Instagramu, u kojem se hvalila svojim bogatstvom i skupim krpicama.

35-godišnja plavuša objavila je fotografiju na kojoj sa suprugom izlazi iz službenog aviona američke vlade i na fotografiji tagovala sve luksuzne modne brendove čiju je odeću u tom trenutku imala na sebi, uključujući Hermes, Tom Ford i Valentino.

Fotografija je nastala u Kentakiju, gde se njen suprug sastao sa senatorom Mičom MekKonelom kako bi raspravljali o porezima, a posetio je i Fort Knoks, gde američka vlada čuva svoje rezerve zlata.

"Odlično putovanje u Kentaki", napisala je opisu. Jedna njena pratiteljka iz Oregona, majka troje dece Dženi Miler prokomentarisala je: "Drago mi je da smo mogli da platimo vaš mali beg. Jadno", na šta je dobila odgovor i od same Linton."Slatko! Što vi mislite da je ovo privatno putovanje? Da je američka vlada platila naš medeni mesec ili privatni put? Lol", napisala je podrugljivo i nastavila da brani bogatstvo svoje porodice i opisuje njihovu "žrtvu".

Nada (28), žena bez koje Tramp ne može: Ko je brineta za koju je izmislio radno mesto? (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Jeste li vi davali više gospodarstvu od mene i mog supruga? Bilo kroz porez ili ličnu žrtvu za ovu zemlju Sigurna sam da smo mi platili više poreza za naše "putovanje", nego što ste vi! Prilično sam sigurna da u godini žrtvujemo mnogo više nego što biste vi bili spremni da žrtvujete da imate taj izbor", napisala je i rekla Miler da je "van svega" i da joj "život izgleda slatko" i da se "smiri".

Ubrzo nakon toga je zaključala Instagram profil, a zatim i izbrisala post, ali njena bahata fotografija i komentar počeli su da se šire društvenim mrežama pa je na kraju morala da se izvini.

"Izivnjavam se zbog posta i zbog mog odgovora. Bilo je to neprikladno i krajnje bezosećajno", stoji u njenom saopštenju.

"Bila je u državi u kojoj jedno od pet ljudi živi u siromaštvu, a mnoga deca ne znaju hoće li imati sledeći obrok. Umesto da pomogne ljudima na neki način, ona je odlučila da se pohvali skupom odećom, to je baš jadno", rekla je Miler za CNN i dodala da bi je odgovor Mnučinove supruge verovatno "povredio da ima imalo poštovanja za nju".

Iz ministarstva finansija saopštenjem su objasnili da država nije finansirala proizvode, odnosno, odeću koju je Linton spomenula u postu.

Luiz i Mnučin venčali su se u junu ove godine, a na venčanju je bio i sam Tramp. Mnuhin je od nje stariji 19 godina, bivši je bankar i filmski producent težak 500 miliona dolara. Tokom finansijske krize 2008. godine radio je na Vol Stritu, pa mnogi smatraju da nije prava osoba za posao sekretara američke državne riznice, pandana našem ministru finansija. Pre dve godine se razveo i započeo vezu s plavokosom glumicom.

Ne prati modu, ne slika se za Instagram, ne ide razgolićena: Ova žena fudbalera ima čime da se hvali

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs