Težak period

10 dana pakla Jelene Janković, nestala iz sporta: Zahvalna Bogu što se sve konačno završilo!

Lekari su na vratnoj žlezdi primetili cistu, za koju su odmah posumnjali da je kancerogena, pa je teniserka poslata na dodatna ispitivanja
Vip priča
19:16h Autor:
10 dana pakla Jelene Janković, nestala iz sporta: Zahvalna Bogu što se sve konačno završilo!
Foto: AP / Elise Amendola

Uspešna srpska teniserka Jelena Janković odigrala je samo 15 mečeva u 2016. godini i nijedan od 22. marta i predaje Magdi Lineti u drugom kolu Majamija, gde je na startu bila slobodna.

Zašto?

Naša teniserka otkrila je sve u razgovoru za Sportski žurnal:

"Povredila sam jedan mišić kod ramena, koji je povezan sa leđima. Bolelo me je i kada dišem, nisam mogla ništa da radim, samo sam ležala. Nikada, ali nikada ne podižem teške stvari, međutim... Stigle su neke torbe u kojima je bila oprema, a ja sam bila sama i morala sam da ih iznesem, jer se ta prostorija zatvarala. I tako sam krenula da dižem torbe na kolica. Podigla sam oko četiri-pet torbi, svaka od njih imala je po 25 kilograma, a onda sam, kada sam cimnula ruku, osetila da se nešto poremetilo u ramenu", objasnila je Jelena.

Tužna sudbina slavne pevačice: Ostalo joj nekoliko meseci života, doživela nezapamćenu tragediju!

Foto: Fonet
Foto: Fonet

"Nisam mogla da dišem, da spavam. Otišla sam na preglede posle kojih su mi doktori rekli: Da si malo jače povukla te torbe, sada bi morala da ideš na operaciju.

Uradila sam različita ispitivanja, a lekari su na žlezdi na vratu primetili cistu. Posle prvih analiza posumnjali su da imam rak, pa su odlučili da obave dodatne. Neke igle su mi bušili po vratu, kako bi uzeli uzorak", ispričala je teniserka u dahu i dodala:

"Bilo je to deset dana pakla za mene. Hvala Bogu, stigli su negativni rezultati. Imala sam jedan zahvat na kojem su mi odstranili to tkivo za koje se sumnjalo da nije zdravo, tako da sam sada dobro. Ali, baš sam se namučila, pre svega psihički", prenosi "Žurnal" ispovest Jelene Janković, koja bi uskoro trebalo da se vrati na teren.

Zaveo maloletnicu, tragično izgubio dvoje dece: Bizaran život slavnog pevača! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs