Saznajte

Vil Smitu smeta druženje njegovog sina sa Kardašijanovima

Smitovima ne odgovara što njihov sin toliko vremena provodi sa Kajli Džener, i kako više informacija saznaju o poznatoj porodici sve bi više voleli da se njihova veza prekine
Šuška se
01:08h
Vil Smitu smeta druženje njegovog sina sa Kardašijanovima
Foto: Fonet

Holivudska zvijezda Vil Smit i njegova supruga Džejd nadali su se da je druženje njihovog sina sa Kajli Džener samo kratkotrajna zaljubljenost, ali sad, kad su shvatili da je veza postala ozbiljnija, rekli su mu da je ostavi i da nema prekine sve odnose sa porodicom Kardašijan.

- Vil i Džejd su mislili da će Džejden da preraste svoju zaluđenost sa Kajli do leta, ali od tada je prošlo više od šest meseci i bliskiji su nego ikad. I što više Wil i Džejd saznaju o porodici Kardašijan, to im se više čini da iskorištavaju Džejdena zbog slave. Kris Džener se prema njemu ponaša kao da je njen sin i više sluša njene savete nego one svojih roditelja - rekao je izvor za "Šou Spaj".

Smitovi, više ne podnose takvu situaciju. Sve je eskaliralo kad je Džejd organizovala celodnevni provod sa sinom a on je u zadnji čas otkazao planove jer je odlučio da se druži sa Kajli. Tada je Smitova žena podivljala i rekla svom sinu kako mora da prekine sve veze sa Kardašijanovim.

Kuća Kajli Džener nalazi se samo nekoliko kilometara od Smitovih, a prema izvorima Džejden se prvi put suprotstavio roditeljima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs