Obratite pažnju

Zbog novogodišnjih koncerata: Izmena režima javnog prevoza u Beogradu!

Iz ove službe apeluju na Beograđane i goste da prilikom posete besplatnih koncerata prate i uputstva redara, komunalnih inspektora, komunalnih policajaca i pripadnika MUP-a
Vesti
04:18h Autor:
Zbog novogodišnjih koncerata: Izmena režima javnog prevoza u Beogradu!
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Zbog novogodišnjih koncerata ispred Doma Narodne skupštine, doći će do izmene režima javnog prevoza i zatvaranja za saobraćaj okolnih ulica, saopšteno je iz „Beokom servisa”.

Tokom manifestacije menja se režim rada linija JGP-a na sledeći način:

- linije 24 i 26 – Trg republike, Makedonska, Svetogorska, Takovska, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom;

- linija 27 – terminus Trg republike, Braće Jugovića, Francuska, Trg republike, Makedonska, Svetogorska, Takovska, Bulevar kralja Aleksandra i dalje redovnom trasom;

- linije 37 i 44 – Trg republike, Makedonska, Svetogorska, Takovska, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom;

- linija 58 – Bulevar despota Stefana, Braće Jugovića, Francuska, Trg republike, Makedonska, Svetogorska, Takovska, Kneza Miloša i dalje redovnom trasom. U smeru ka Pančevačkom mostu prolazi kroz terminus „Trg republike” i ima stanicu u terminusu zajedno sa linijama 35 i 32E.

Bez izuzetka: U 2016. zabrana pušenja na svim javnim mestima!

Kurir / Marina Lopičić
Kurir / Marina Lopičić

Nakon završetka programa autobusi se vraćaju na redovne trase.

Novogodišnji koncerti ispred Doma Narodne skupštine menjaju režim javnog prevoza tako što će za saobraćaj biti zatvorene sledeće ulice: Dečanska (od Terazijskog tunela do Trga Nikole Pašića), Trg Nikole Pašića, Bulevar kralja Aleksandra (od Trga Nikole Pašića do Takovske) i Vlajkovićeva (od Kosovske do Dečanske), saopštavaju iz „Beokom servisa”.

Ove ulice će za saobraćaj biti zatvorene 29. i 30. decembra od 19 časova do 2 sata ujutro, 31. decembra od 19 do 5 sati ujutro, a 1. januara od 20 časova do 2 sata ujutro. Takođe, parkiralište na Trgu Nikole Pašića biće zatvoreno od 29. decembra od ponoći pa do 2. januara u 6 časova ujutro.

Iz ove službe apeluju na Beograđane i goste da prilikom posete besplatnih koncerata prate i uputstva redara, komunalnih inspektora, komunalnih policajaca i pripadnika MUP-a. Mole ih da u ograđeni prostor ispred bine ne unose prtljag (rance), alkohol, staklenu ambalažu, pirotehnička sredstva, ubodna ni druga sredstva koja mogu da nanesu povrede.

Licima koja budu imala nešto od navedenog biće onemogućen ulazak na koncert ili će biti sankcionisani u skladu sa zakonom.

Sa ulica glavnog grada: Evo šta je sreća za Beograđane! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs