Promenljivi period

Vremenska prognoza za narednih 7 dana: Porast temperature do srede, a onda spremite kišobrane!

U sredu se očekuje naoblačenje sa kišom i padom temperature. U četvrtak umereno do potpuno oblačno, na istoku i jugu ponegde sa kišom
Vesti
08:42h Autor:
Vremenska prognoza za narednih 7 dana: Porast temperature do srede, a onda spremite kišobrane!
Foto: Shutterstock

Sutra će ujutru u Srbiji po kotlinama i u nizim predelima biti mestimično magla, tokom dana malo i umereno oblačno i toplije, a u Timočkoj Krajini oblačno i hladnije, sa najvišom temperaturom od 13 stepeni u Timočkoj Krajini do 19 na jugoistoku Srbije.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata povremeno i jak, južni i jugoistocni, a najniža temperatura od pet do 10 stepeni.U Beogradu će sutra biti malo i umereno oblačno i toplije. Vetar će biti slab do umeren, jugoistočni, najniza temperatura oko osam, a najviša oko 18 stepeni Celzijusa.

Kada je reč o izgledima vremena za sedam dana, u Srbiji se u ponedeljak i utorak ujutru po kotlinama i u nizim predelima očekuje mestimično magla, tokom dana pretežno sunčano i osetno toplije, ponegde uz prolaznu umerenu oblačnost. U Timočkoj Krajini biće oblačno i hladnije. U košavskom području očekuje se jak jugoistočni vetar, u Podunavlju i južnom Banatu povremeno sa udarima olujne jačine.

U sredu se očekuje naoblačenje sa kišom i padom temperature. U četvrtak umereno do potpuno oblačno, na istoku i jugu ponegde sa kišom, a od petka malo i umereno oblačno i suvo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs