Besplatan ulaz

Stil i Yumama na Dečijem sajmu: Sjajan provod, saveti stručnjaka i zabava za mališane! (FOTO)

Mame koje posete naš štand imaće priliku da saznaju kako da brzo i lako spreme kvalitetan i zdrav obrok za decu, kako da se neguju, ulepšavaju, ali će imati i priliku da popričaju sa logopedom, fizioterapeutom i pedijatrom
Vesti
22:38h Autor:
Stil i Yumama na Dečijem sajmu: Sjajan provod, saveti stručnjaka i zabava za mališane! (FOTO)
Foto: Stil
1 / 3 Foto: Stil

U hali tri Beogradskog sajma, danas počinje XVII dečiji sajam, u okviru koga će se predstaviti i sajt Stil.

Na našem štandu imaćete priliku da rešite svoje mnogobrojne dileme, ali i da se ulepšate i osvežite, dok će se za to vreme deca zabavljati u aktivnostima prilagođenim njihovom uzrastu.

Foto: Stil
Foto: Stil

Roditelje i mališane na štandu Stila i Yumame očekuju brojni sadržaji. Zahvaljujući našem portalu Stil mame će imati priliku da saznaju kako da brzo i lako spreme kvalitetan i zdrav obrok, a uz pomoć firme Babyliss, dobiće i novu frizuru - božanstvene lokne.

Dok se mame budu ulepšavale, mališani se sigurno neće dosađivati! Za njih smo spremili vožnju balans bordom, ali i da se zabave u našoj maloj kreativnoj radionici. Svi naši posetioci uživaće u sveže ceđenim Hurom sokovima.

Sajt Yumama organizovao je savetovalište za roditelje i to u sledećim terminima:

- danas od 15 do 17 časova naš gost biće dr Nataša D. Čabarkapa iz Logopedsko-edukativnog centra "Čabarkapa", koja će, zajedno sa svojim stručnim timom, odgovarati na pitanja roditelja u vezi sa pravilnim razvojem govora.

- u subotu, 7. maja, od 14 do 16 časova, dr Biljana Kostić iz ordinacije "Afeja pediatric", održaće jedno kratko predavanje na temu značaja prevencije u očuvanju dečjeg zdravlja, ali i porazgovarati sa svim roditeljima koji imaju dileme iz oblasti pedijatrije.

- nedelja je rezervisana za fizioterapeuta. U terminu od 11:30 do 13:30, naša gošća Snežana Milanović iz Centra za korektivnu gimnastiku, odgovaraće na pitanja roditelja u vezi sa pravilnim razvojem beba, ali i starije dece.

Ulaz na XVII dečiji sajam je besplatan, a mi vas očekujemo da se družimo i dobro provodemo!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs