Sve gore

Stanje Usnije Redžepove se pogoršalo: Dobila epileptične napade, bori se za život!

Zbog jakih bolova u predelu kičme i stomaka dobija lekove za spavanje, kako bi joj sve to ublažili. I dalje koristi kiseonik, bez kojeg ne može da izdrži ni sat vremena, otrkiva izvor
Vesti
16:26h Autor:
Stanje Usnije Redžepove se pogoršalo: Dobila epileptične napade, bori se za život!
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Usnija Redžepova, koja već tri godine boluje od raka pluća, juče ujutru je pretrpela nekoliko epileptičnih napada u Kliničko-bolničkom centru u Beogradu, gde leži od sredine avgusta ove godine.

Potresna poruka Usnije Redžepove iz bolničke postelje!

Kako Kurir saznaje, zdravstveno stanje nekrunisane kraljice južnjačkog melosa dosta se pogoršalo, zbog čega je konstantno pod lekovima za spavanje kako bi lakše podnela bolove.

"Redžepova je juče ujutru doživela epi-napade i veoma se uznemirila. Koliko god se borila da joj bude bolje, posustaje u situacijama s kojima se susreće prvi put. Pevačica se izuzetno loše oseća i jedva komunicira s ljudima kojima je okružena. Nije mogla da se kreće kad je dovezena u bolnicu, a sada jedva pomera ruke i noge. Uglavnom joj pomaže medicinska sestra ili neko ko joj dođe u posetu. Zbog jakih bolova u predelu kičme i stomaka dobija lekove za spavanje, kako bi joj sve to ublažili. I dalje koristi kiseonik, bez kojeg ne može da izdrži ni sat vremena", otkriva naš dobro obavešten izvor i dodaje da je Redžepova još više smršala.

Ni traga nikotinu: Očistite pluća pomoću kukuruza šećerca!

Usnija je, inače, sredinom avgusta, čim je smeštena u bolnicu, u ispovesti za Kurir prvi put rekla da joj je najveća želja da ozdravi. Iako je njeno stanje svakim danom sve lošije, ne odustaje od borbe. Redovno je obilaze rođaci, prijatelji i kolege, među kojima i Gordana Stojićević, Izvorinka Milošević, Lepa Lukić, Merima Njegomir i drugi.

Foto: Kurir / Maja Mojsovski
Foto: Kurir / Maja Mojsovski
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs