Tužna vest

Preminuo slavni glumac, rođak Džordža Klunija: Ostaćeš zauvek u našem srcu (FOTO)

Bio je osoba koja svet čini svetlijim i smešnijim, napisao potreseni glumac
Vesti
13:12h
Preminuo slavni glumac, rođak Džordža Klunija: Ostaćeš zauvek u našem srcu (FOTO)
Foto: Profimedia

Nakon teške borbe s rakom grla, porodica američkog glumca Migela Ferera potvrdila je da je on napustio svet u 62. godini.

Čuveni glumac zabeležio je veliki broj upečatljivih uloga, kako na filmu, tako i u brojnim serijama, a rado je pozajmljivao glas crtanim junacima. Od 2012. godine, igrao je lik Ovena Grejndžera u seriji NCIS: Los Angeles, a najčešće je tokom svoje duge i bogate karijere igrao stroge, ali pravične detektive.

Popularna pevačica (63) pronađena mrtva: Izgorela u automobilu! (FOTO)

Upravo je takvu jednu ulogu trebalo ponovo da glumi - bilo je u planu da Ferer reprizira svoju ulogu FBI agenta Alberta Rozenfelda u nastavku serije Tvin piks, koja će biti emitovana u maju ove godine.

Igrao je, između ostalog, u filmu Iron man 3, RoboCop, Mandžurijski kandidat, Očajnim domaćicama, crtanim filmovima Mulan, Robot Chicken, American dad...

Migel je sin oskarovca Hosea Ferea i Rozmari Kluni, rođake glumca Džordža Klunija, koji se i sam oglasio povodom ove tužne vesti.

"Migel nas je napustio, ali će ostati u srcima svoje porodice. Bio je osoba koja svet čini svetlijim i smešnijim. Volimo te i uvek ćemo te voleti", zaključio je Kluni.

Sahranjen Miki Jevremović: Na večni počinak ispratila ga porodica, prijatelji i kolege (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs