Uprkos kiši

Počeo Beer Fest: Bora Čorba otvorio festival piva! (FOTO)

Niko nije mogao da spreči verne fanove da ne dođu na otvaranje Beer Festa
Vesti
01:54h Autor:
Počeo Beer Fest: Bora Čorba otvorio festival piva! (FOTO)
Foto: Fonet

Beer Fest je počeo sinoć na beogradskom Ušću, i uprkos kiši koja je "pljusnula" već nešto posle 20 časova, posetioci su se odlično proveli.

Oko 18 časova, samo šačica ljudi, uglavnom sa decom, bila je na Ušću i slušala prve nastupe izvođača pod olovnim nebom koje je nagoveštavalo da su meteorolozi, ipak, bili u pravu – posle sunčanog dana, sreda će se završiti kišom.

Ni velika kiša nije imela ljubitelje piva da uživaju u dobrom rokenrolu na Beer Festu. Sinoć je na Ušću nastupio Neno Belan, a posle njega scenu je zauzela čuvena grupa Riblja Čorba.

Belan je svirku započeo "RIjekom snova", uz kojeg se publika dobro zagrejala, a nakon njega Bora je zapevao "Ja ću da pevam" čime je i započeo koncert.

"Ove munje su nam kao svetlosni efekti" - rekao je pevač, koji je nastupom prkosio kiši zajedno sa hiljadama svojih obožavalaca. Kada je otpevao prvu pesmu, Bora se obratio publici na originalan duhovit način.

"Dobro veče Beograde, dobro veče Srbijo, dobro veče Evropo u koju nikada nećemo ući", rekao je on, a potom otpevao "Toplu letnju kišu".

Dva sata Ušćem su se orili hitovi poznatog rok benda, a publika je u glas pevala hitove kao što su: "Dva dinara druže", "Poslednja pesma o tebi", "Lutka sa naslovne strane" i mnogi drugi.

Nema sumnje da su se posetioci odlično proveli, a večars ih očekuje zabavan program uz Bolesnu štenad, sa početkom od 19 časova, nakon čega će nastupati Who See, Rundek Cargo Trio, Bad Copy i Babe. Posle ponoći, vreme je rezrvisano za Chill Out, kada će na Beer Festu nastupati DJ-evi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs