Informacije

Počele prijave za kolektivno venčanje u Beogradu!

Svi parovi dobijaju vredne poklone, kao i dečja kolica
Vesti
22:38h Autor:
Počele prijave za kolektivno venčanje u Beogradu!
Foto: Aleksandar Jovanović / Kurir

Više od sto parova i ove godine planira da izgovori "da" na tradicionalnom besplatnom kolektivnom venčanju koje će se održati na platou ispred Skupštine grada 21. maja. Prijava zainteresovanih za ovu manifestaciju, čiji su medijski pokrovitelj i "Večernje novosti", još traje. Mladencima su obezbeđeni mnogobrojni besplatni sadržaji, popusti, a na poklon će dobiti dečja kolica.

"Do sada je prijavljeno 108 parova, a očekujemo ukupno oko 150. Među njima su jedna Obrenovčanka i njen izabranik iz Švedske, a desetak budućih mlada je u blaženom stanju," kaže Tivi Melčev, direktor "Kolektivnog venčanja".

Svim učesnicima je obezbeđeno besplatno opštinsko venčanje. Kako bi bezbrižno dočekali jedan od najvažnijih dana u životu, damama su organizatori obezbedili da bez ikakve novčane nadoknade iznajme neku od 500 venčanica.

Njima je omogućen i popust na frizure od 50 odsto, dok njihovi budući muževi imaju pravo na besplatno šišanje. Budući bračni drugovi dobiće još darova.

"U subotu 20. maja neki će imati besplatno noćenje u hotelu na Terazijama, a posle ceremonije, vodićemo ih sve na besplatan ručak u Skadarliju," dodaje Melčev.

Parovima će na usluzi tokom generalne probe i venčanja biti kardiolog Nada Macura, specijalista ginekologije i akušerstva Ida Stanković i specijalista opšte medicine Branka Lazić.

Prijave u toku Parovi mogu da se prijave za kolektivno venčanje svakog radnog dana od 12.00-15.00, na telefon: 011/36-91-258 i 063/88-33-220 do popune mesta.

Oni koji su se već prijavili, potrebno je da odnesu lična dokumenta u Opštinu Palilula radnim danima od 9.00 do 15.00 najkasnije do 5. maja.

Foto: Aleksandar Jovanović/ Kurir
Foto: Aleksandar Jovanović/ Kurir

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs