Nesvakidašnje

Patkica koja je ukrala pažnju celog grada: Inicijativa Ne davimo Beograd! (FOTO)

Pripadnici policije pokušali su da uklone patku, ali to im nije pošlo za rukom zbog njene veličine i težine
Vesti
20:22h Autor:
Patkica koja je ukrala pažnju celog grada: Inicijativa Ne davimo Beograd! (FOTO)
Foto: Petar Lazović

Inicijativa "Ne davimo Beograd" postavila je danas oko 12 sati ispred Skupštine grada Beograda figuru patke sa maskom "fantomkom", u znak protesta zbog rušenja objekata u Savamali, koje su obavili maskirani nepoznati počinioci.

"Ovo je neprihvatljiv čin nasilja u našem gradu i ovako želimo da podsetimo gradonačelnika da je on odgovoran za bezbednost svih stanovnika Beograda", rekao je Dobrica Veselinović, predstavnik ove inicijative.

Pripadnici policije pokušali su da uklone patku, ali to im nije pošlo za rukom zbog njene veličine i težine. I policija i predstavnici Inicijative se i dalje nalazi ispred Skupštine grada Beograda.

U noći između nedelje i ponedeljka grupa od oko 30 nepoznatih osoba, uz pomoć bagera, srušila je nekoliko privatnih objekata u Savamali. Nakon što je slučaj privukao pažnju javnosti, poverenik za informacije od javnog značaja Rodoljub Šabić tražio je informaciju od gradskih vlasti zbog čega su ti objekti porušeni ali je iz Skupštine grada Beograda saopšteno da grad nema nikakve veze sa tim slučajem.

Uskršnji praznici: Neradno od petka do srede!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs