Traži se

Nestala pevačica: Sumnja se na samoubistvo, već ostavljala oproštajna pisma!

Oni mene ne cene. Ne bi ni znali da sam mrtva da ih ovako ne obaveštavam. Ovo je jedini način da se dobije poštovanje, navela je pevačica u jednom od oproštajnih pisama
Vesti
10:48h Autor:
Nestala pevačica: Sumnja se na samoubistvo, već ostavljala oproštajna pisma!
Foto: AP

Pevačica Šinejd O Konor nestala je iz svog doma u nedelju popodne, kada je krenula na vožnju biciklom. Policija traga za njom, a portal TMZ piše da je pevačica oklasifikovana kao "potencijalni samoubica".

Šinejd je poslednji put viđena na biciklu s roze korpom u predgrađu Čikaga. Na sebi je nosila crne kožne pantalone i majicu na kojoj je pisalo "Irska", stoji u opisu policije. Šinejd je krajem prošle godine u pismu porodici, "koja ju je izdala" napisala da razmišlja o samoubistvu.

Predozirala se lekovima: Šinejd O'Konor pokušala samoubistvo!

Šta je stajalo u jezivom pismu iz ludnice?

"Oni mene ne cene. Ne bi ni znali da sam mrtva da ih ovako ne obaveštavam. Ovo je jedini način da se dobije poštovanje. Bravo narode, konačno ste uspeli da me se otarasite. Šteta što to nisam uradila ranije. Kakav sam idiot! Moju decu nije briga da li sam ja mrtva ili živa. Kao ni njihove očeve. Nikada nemojte da uradite nekoj ženi ovo što ste meni. Neka ovo bude lekcija", napisala je Šinejd.

Šinejd Mari Bernadet O Konor rođena je u Dablinu 1966. godine. Pevačica, politička aktivistkinja i dobitnica Gremi nagrade, svetsku slavu je stekla 1990. godine pesmom "Nothing compares 2U", koju je napisao Prins.

Njeni stavovi o religiji, pravima žena, ratu i zlostavljanju dece, često su izazivali velike kontroverze – u emisiji "SNL" je pocepala sliku pape Jovana Pavla, 2009. je napala Benedikta XVI da zataškava slučajeve pedofilije u katoličkoj crkvi, a kasnije se bavila "lakšim temama" – pljuvala je Majli Sajrus, ostavljala jezive postove porodici, a nedavno optužila komičara Arsenija Hola da je "navukao Prinsa na drogu".

32 godine nerešena misterija: Holivudska glumica (18) nestala bez traga! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs