Tragedija

Nesreća u Novom Sadu: Poginuo mladić nakon pada sa Petrovaradinske tvrđave

U toku je uviđaj policije i jošš uvek nisu poznati razlozi za preskakanje te ograde i druge okolnosti ovog nesrećnog slučaja koji se desio na putu pored Exit festivala, navodi se u saopštenju Egzit festivala
Vesti
22:30h Autor:
Nesreća u Novom Sadu: Poginuo mladić nakon pada sa Petrovaradinske tvrđave
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Jedan mladić stradao je sinoć u Novom Sadu tokom održavanja Egzita, a kako su saopštili organizatori festivala, nesreća se dogodila na putu van prostora gde se festival održava, nakon što je mladić napustio festival.

Kako se navodi u saopstenju, u toku je uviđaj policije i još nisu poznate okolnosti ove nesreće.

"Sudeći po očitivanju vremena ulaska, mladić se veoma kratko zadržao na Exitu i nakon ššto je izaššao kroz festivalske kapije, uputio se izvan festivalskog prostora prema Kameničkom putu. U pitanju je osvetljen prostor na kojem se nalazi trajna ograda postavljena pre višše godina od strane gradskih službi koje upravljaju tvrđavom, a na kraju kojeg se nalazi bedem visok oko 20 metara.

U toku je uviđaj policije i jošš uvek nisu poznati razlozi za preskakanje te ograde i druge okolnosti ovog nesrećnog slučaja koji se desio na putu pored Exit festivala", navodi se u saopštenju Egzit festivala.

Organizatori su naveli da duboko saosećaju sa porodicom nastradalog mladića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs