Opljačkani

Na meti lopova: Obijena kuća roditelja Jelene Đoković!

Provalnik je u njihovu kuću na Voždovcu upao u noći između 27. i 28. avgusta. U prvom trenutku, kada se vratio kući, Novakov tast nije ništa slutio, priča izvor
Vesti
12:38h Autor:
Na meti lopova: Obijena kuća roditelja Jelene Đoković!
Foto: Profimedia

Miomir Ristić (57), tast tenisera Novaka Đokovića, alarmirao je voždovačku policiju nakon što je njegova kuća obijena.

Iz kuće je odnet novac i vredan nakit njegove supruge Vere Ristić (55), majke Novakove žene Jelene.

"Provalnik je u njihovu kuću na Voždovcu upao u noći između 27. i 28. avgusta. U prvom trenutku, kada se vratio kući, Novakov tast nije ništa slutio. Šok je usledio kada je ušao u jednu od soba i video da su stvari ispreturane, a terasna vrata razvaljena. Istog trenutka je pozvao policiju", kaže izvor za dnevni list Alo! i dodaje da je Ristić dok patrola nije stigla konstatovao da mu je za sada nepoznati lopov iz kuće na Voždovcu odneo veću svotu.

Dijana, stub porodice Đoković: Životni put požrtvovane majke! (FOTO)

"Ipak, najveće razočaranje je doživeo kada je primetio da je iz kutije za nakit odneta bela biserna ogrlica njegove supruge Vere. Ogrlica je vredna oko 1.000 evra, a ima i sentimentalni značaj, budući da se radi o poklonu. Ona je stajala u kutiji za nakit koja je bila na jednoj polici", priča izvor blizak istrazi.

"U ovakvim slučajevima sigurno se radi o takozvanom tipovanju. Provalnik je sigurno znao o čijoj se kući radi. Dobro je proučio kako je najlakše upasti u kuću i samo je čekao trenutak kada će to učiniti. Sigurno je imao i saučesnika, koji je ili u automobilu ili na ulici čuvao stražu da ga obavesti ukoliko neko naiđe kako bi mogao na vreme da pobegne iz kuće", navodi on.

Policija će u narednom periodu pregledati video-snimke sigurnosnih kamera sa okolnih kuća kako bi se eventualno otkrili počinioci, a biće saslušane i osobe koje dolaze u dom Đokovićevog tasta i tašte koje su eventualno, svesno ili nesvesno, mogle dati informacije provalnicima gde se šta u kući nalazi.

Jelenina mama Vera: Moja ćerka je savršena za Noleta i jedna od najlepših devojaka u gradu!

Foto: Kurir
Foto: Kurir
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs