Bogat kulturno-umetnički i zabavni program

Karneval brodova u Beogradu: Atrakcija na Savskoj promenadi!

Rekom će tokom večeri defilovati više od 80 ukrašenih čamaca i brodova iz 20 beogradskih marina, kao i sportisti iz jedriličarskih, nautičkih i veslačkih klubova
Vesti
22:06h Autor:
Karneval brodova u Beogradu: Atrakcija na Savskoj promenadi!
Foto: Kurir / Nebojša Mandić, Karneval Brodova 2015. Godine

Beogradski karneval brodova otvoren je večeras na Savskoj promenadi ceremonijalnim spuštanjem u vodu maketa plovila koje su napravili učenici Osnovne škole "Đuro Strugar", dok je prethodno posetioce zabavljao dečiji hor "Čarolija".

Rekom će tokom večeri defilovati više od 80 ukrašenih čamaca i brodova iz 20 beogradskih marina, kao i sportisti iz jedriličarskih, nautičkih i veslačkih klubova. Ovaj karneval pratiće celovečernji kulturno-umetnički i zabavni program.

Karneval brodova svečano je otvorio zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović, koji kaže da je posle 13 godina, beogradski karneval postao jedna od najuzbudljivijih manifestacija koja privlači ne samo domaće posetioce, već i strane turiste.

Navodeći da Beograd više decenija "silazi na reku", Mladenović je rekao da je upravo ovom manifestacijom Beograd "sišao na svoje reke" i poželio svim beograđanima i posetiocima da uživaju u Sava promenadi i njenim manifestacijama.

"I narednih godina imaćemo još više prilike da uživamo u našim rekama Savi i Dunavu i da još više privlačimo strane turiste", naveo je Mladenović.

Genije iz Srbije: Lazar zaliva parcele udaljene 150km i to mobilnim telefonom!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs