Ne zna koliko ima

Ekstravagancija na nivou: Saudijski kralj za 3 noći u hotelu uzeo 222 zlatne sobe!

Saudijska kraljevska porodica je zaista mnogo bogata, a svakodnevni njihovi potezi šokiraju svetsku javnost
Vesti
01:42h Autor:
Ekstravagancija na nivou: Saudijski kralj za 3 noći u hotelu uzeo 222 zlatne sobe!
Foto: Reuters

Donald Tramp je zaista bogat. Ali saudijska kraljevska porodica je stvarno, stvarno, stvarno bogata. Da bi vam bilo malo približnije, trebalo bi da pogledate smeštajne kapacitete u kojima boravi saudijski kralj Salman prilikom posete Vašingtonu.

Salman je doputovao u SAD da bi se sastao sa predsednikom Barakom Obamom, a kraljeva pratnja zakupila je 222 sobe u jednom od najskupljih hotela na svetu i to za samo tri noćenja. A za posebnog gosta, morale su i da se izvrše neke promene.

Sirota plemkinja Grejs Keli: 10 činjenica koje niste znali o fatalnoj plavuši!

Gosti hotela koji su ranije rezervisali sobe dobili su adekvatnu kompenzaciju, a većina njih je premeštena u obližnji luksuzni hotel. Noć u hotelu u kome je saudijski kralj odseo košta oko 2.000 dolara, a hotel je za kralja osigurao i dodatne pogodnosti kako bi mu ugođaj bio potpun.

Jedan od očevidaca rekao je kako je u hotel, u sklopu priprema za kraljev dolazak, unošen pozlaćeni nameštaj, a crveni tepih je raširen ne samo po celom hotelu već i u garaži, pa i na parkingu. “Sve je u zlatu. Pozlaćeni stolovi, ogledala, lampe“, rekao je jedan od očevidaca.

Dobila životnu šansu sa 18 godina: Princeza Amira, žena kojoj se svet divi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs