RAZVIJAMO TALENAT ZAJEDNO

Stil&Beo Art House ponovo poklanjaju: Radionica vajanja za odrasle i crtanja za decu!

Doživi igru i razvij svoj talenat sa radionicama za celu porodicu, nauči
tradicionalne tehnike, ali uvek prepusti mašti da te vodi!

Vesti
Autor:
Stil&Beo Art House ponovo poklanjaju: Radionica vajanja za odrasle i crtanja za decu!
Foto: Promo

Pozivamo sve ljude kreativnog duha - početnike, amatere i profesionalce, kojima umetnost teče kroz vene, da se pridruže Stil&Beo Art House radionici slikanja za decu i radionici vajanja za odrasle i da u okviru Kurirovog projekta "Doživi Prvenstvo" u Šoping centru Ušće razvijamo talente zajedno!

Beo Art House radionice su koncipirane tako da svaki polaznik izvuče maksimum znanja i da mu se posveti onoliko vremena koliko mu je neophodno da ovlada veštinama koje su tema radionice. Grupni rad je individualizovan, što podrazumeva da svaki polaznik radi individualno, tempom kojim želi i koji mu odgovara, bez obzira na nivo znanja i vreme priključivanja grupi, ali ujedno da ima podršku ostalih članova grupe, veselu atmosferu i sve ostale pogodnosti koje pruža rad u grupi.

Beo Art House je mesto za celu porodicu! Odvojili smo radionice za odrasle i radionice za mališane, tako da cela porodica može da se opusti i maksimalno uživa u svom radu.

Za naše najmlađe - dečja radionica crtanja

28.06. od 12 do 14 časova 5 mališana uzrasta od 6 - 13 godina imaju priliku da nauče da crtaju životinje pomoću osnovnih oblika i tako savladaju osnovne tehnike crtanja, na kreativan, zanimljiv i pravilan način.

Za odrasle - radionica vajanja

Istog dana, 28.06. od 17 do 20 časova čeka vas radionica vajanja za odrasle gde će 5 polaznika učestvovati u klasičnoj radionici vajanja predmeta iz gline koja podrazumeva izradu upotrebnih i ukrasnih predmeta iz ruke, sa ciljem upoznavanja sa materijalima, osnovnim oblicima predmeta od gline i pravljenja korisnog predmeta.

foto: Promo

Nakon sušenja i pečenja izrađenog predmeta, učesnici će biti obavešteni kako bi mogli da dođu u školu i preuzmu svojih ruku delo.

Sve što treba da uradite da biste učestvovali u kreativnim radionicama jeste da prijavite sebe i/ili svoje mališane na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici, tako što ćete nam po objavi posta poslati vaše ime, prezime i kontakt telefon u inboks.

Prijava mališana za dečju radionicu funkcioniše tako što nam šaljete ime i prezime deteta, vaše ime i prezime i vaš kontakt telefon.

Napomena: Prisustvo roditelja na dečjoj radionici je obavezno!

Budite brzi!

Probudi dete u sebi i pridruži se porodici kreativnih igara!

Podrži talenat!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs