Probajte

Francuskinje otkrivaju: Za savršenu frizuru potreban vam je samo jedan proizvod! (FOTO)

Francuskinje se godinama ističu svojim besprekornim modnih stilom koji na najbolji mogući način spaja najležernije i najelegantnije favorite iz svakog ormara

Nega
21:53h Autor:
Francuskinje otkrivaju: Za savršenu frizuru potreban vam je samo jedan proizvod! (FOTO)
Žan Damas, Foto: Profimedia

U poslednjih nekoliko godina, jednaku pažnju francuskinje plene svojom beauty rutinom i trikovima iz kozmetičke torbice.

Uz omiljene medicinske proizvode za negu lica koji stvaraju jednostavnu beauty rutinu i transformišu kožu lica u samo nekoliko nedelja, nekoliko odličnih trikova francuskinje kriju i u rutini za negu i stilizovanju kose.

Zadržavajući jednostavnost i oslanjajući se na minimalan broj proizvoda, one svakodnevno stvaraju onaj nonšalantni izgled istovremeno savršeno uređenih i nemarnih blagih talasa u kosi.

Uglađeni "bob" je frizura jeseni: Jednostavno šik! (FOTO)

SAVRŠENA KOSA KRIJE SE U JEDNOM TRIKU

Kako bi stvorile prepoznatljivi prirodan, ali bolji izgled kose, francuskinje se oslanjaju na jedan jednostavan trik i jedan neočekivani proizvod koji kosi daju dimenziju i u blagim talasima stvaraju volumen. I dok je ostatak sveta još uvek oduševljen magičnim delovanjem suvog šampona, francuskinje za savršeni izgled kose koriste jedan stari beauty favorit za stilizovanje kose.

Ovo je najpoželjnija frizura za jesen 2017: Zaboravite na feniranje i presu! (FOTO)

Објава коју дели Jeanne (@jeannedamas) дана

Kako bi postigli njihov prepoznatljivi izgled kose sveže opranu kosu, prirodno ili fenom, osušite do pola. Nakon toga, posegnite za dobrim, starim voskom za stilizovanje kose i malu količinu dlanovima nanesite blagim trljanjem na središnji deo kose, izbegavajući desetak centimetara uz koren i vrhove kose. Šik frizura u nekoliko pokreta: Super fora poznate manekenke za novi izgled (VIDEO)

Објава коју дели Elise Joseph (@pennyweight) дана

Na taj način u kosi ćete stvoriti volumen i razbarušene talase koji će satima biti postojani i jednostavno izgledati nemarno savršeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs