Novi hit

Mirza Šoljanin predstavio novu pesmu "Oprosti"

Pevač Mirza Šoljanin objavio je novu pesmu pod nazivom "Oprosti", a tim povodom organizovao je glamuroznu promociju u Beogradu kojoj su prisustvovale brojne kolege i predstavnici medija

Vesti
10:33h Autor:
Mirza Šoljanin predstavio novu pesmu "Oprosti"
Mirza Šoljanin, Foto: Promo

Na jednom beogradskom splavu, Mirza Šoljanin je okupio najbliže saradnike i prijatelje, kako bi im premijerno prikazao novi spot. Među njima su se našli i Dženan Lončarević, Vesna Dedić, Boris Režak i mnogi drugi.

foto: Promo

Prisutni nisu krili oduševljenje novom pesmom i Mirzinim glasom, koji je na najbolji način doneo priču o tome šta se dogodi kada dođe kraj jednoj ljubavi, kada je potrebno reći "Oprosti...".

"Nije lako reći "Oprosti", ali kada se izgovori u pravom trenutku, onda to nije nimalo teško. Reč "Oprosti" treba čuvati, da se ne bi istrošila vremenom", kaže Mirza o poruci koju nosi njegova nova pesma.

foto: Promo

Muziku i tekst singla "Oprosti" napisao je Dino Muharemović, a aranžman pesme potpisuje producent Mahir Sarihodžić, koji stoji iza najuspešnijih albuma pevača poput Dina Merlina i Aleksandre Radović.

Pesmu i prati spot koji je režirao Safet Hadžimusić, dok je za montažu bio zadužen Radoš Jovanović. Spot za pesmu “Oprosti” realizovan je uz podršku kompanija “Euroasfalt” i “Mrvica”. Pored Mirze, u spotu se pojavljuje i model Jasna Saletović.

Pogledajte:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs