Najveći Jumbo u Srbiji

Kada snovi postanu java

Stanovnici Novog Beograda i Voždovca su imali tu privilegiju da Jumbo centar postane deo njihovog komšiluka, ali od 2.septembra, tu privilegiju će imati i Zemunci

Vesti
10:00h Autor:
Kada snovi postanu java
Foto: Promo

Beograd, milionski grad, kao i većinu gradova u Evropu, doduše sa vremenskim zakašnjenjem, takođe je zahvatila euforija razvoja tržnih centara i ritejl parkova. Činjenica da na jednom mestu možete kupiti sve potrebštine, probati ukusnu hranu, animirati vašu decu u najiteresantnijim igraonicama, posetiti frizera, kozmetičara predstavlja znatnu uštedu vremena i uživanje u svakom trenutku.

Opšte je pravilo da se na lepo, čovek lako navikne. Te, su se tako i stanovnici Beograda vrlo brzo navikli na prednosti tržnih centara i ritejl parkova i u njima počeli da provode veći deo svog vremena. Ali u prirodi čovekovoj je da uvek hoće nešto bolje, lakše, pogotovo kada imaš malu decu. San ti je da postoji radnja u kojoj možeš da kupiš sve, garderobu, igračke, školski pribor, i neku sitnicu za sebe... I sve je to i bilo je na nivou sna, dok se nije pojavio Jumbo. Ljudima koji nisu imali priliku da putuju u Grčku i upoznaju čari ovog centra, samo veseli naziv „Jumbo“ delovao je interesantno i zanimljivo. A nakon prve posete, svako će vam reći da se uvek sa zadovoljstvom vraća i oni i njihova deca. Stanovnici Novog Beograda i Voždovca su imali tu privilegiju da Jumbo centar postane deo njihovog komšiluka, ali od 2.septembra, tu privilegiju će imati i Zemunci. U regionu Balkana Jumbo ima oko 80 prodavnica. Kompanija je snovana 1986. godine u Grčkoj.

U Zemun Parku, počinje sa radom najveći Jumbo u Srbiji. U sklopu objekta kupcima će biti ponuđeno preko 30.000 ekskluzivnih artikala namenjenih uređenju kuća i stanova, opreme za bebe, školskog pribora, a ujedno će biti inajveća prodavnica dečjih igračaka u Srbiji.

Novi Jumbo, najveća radnja dečijih igračaka u Srbiji, zajedno sa postojećom igraonicom Epik, definitivno će Zemun Park učiniti jednom od najatraktivnijih destinacija za porodice sa decom. Izuzetno raznovrsna ponuda Jumbo centra namenjena celoj porodici odlično se uklapa u profil Zemun Parka, koji od samog početka gradi imidž mesta za šoping i zabavu svih članova porodice.

Pristupačne cene i izuzetno širok i kvalitetan asortiman svakako će obogatiti ponudu Zemun Parka i kupcima omogućiti nabavku neophodnih proizvoda posistemu "povoljno i sve na jednom mestu". Svi zainteresovani kupci, koji su dosada samo slušali o Jumbo euforiji, od svojih prijatelja, rodbine, na putu ka Grčkoj, istu sada mogu da iskuse, 2. septembra u Zemun Parku. Dođite i uverite se šta znači lako i povoljno kupovati.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs