Van životne opasnosti

Nesreća u centru Beograda: Ćerka Vlada Divca pala sa motora

Automobil izleteo iz poprečne ulice i došlo do sudara
Vesti
06:34h Autor:
Nesreća u centru Beograda: Ćerka Vlada Divca pala sa motora
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Petra Divac (19), ćerka proslavljenog košarkaša Vlada Divca, i L. Ž. (23) povređeni su prilikom pada s motocikla posle sudara s automobilom u centru Beograda. Kako saznaje Kurir, Petra je zadobila lakše, a njen suvozač teže povrede i oboje su prebačeni na VMA.

Nesreća se dogodila preksinoć oko 23 sata u Ulici braće Jugović, u blizini Studentskog trga. Kako nezvanično saznaje Kurir, nesreća se dogodila kad su se sudarili „opel astra „ i motocikl na kome je Petra bila s prijateljem.

"Automobil je izleteo iz poprečne ulice i došlo je do sudara. Mladić i devojka su pali s motora", rekao je dobro obavešten izvor.

On dodaje da je vozač „opela“ zajedno s povređenima sačekao policiju i Hitnu pomoć, koje su ubrzo stigle. Povređeni mladić i devojka prevezeni su u Vojnomedicinsku akademiju, koja je bila dežurna.

"Mladić je zadobio teške povrede i operisan je, dok devojka ima lakše ortopedske povrede. Reč je o povredi kolena", rečeno je u VMA.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s porodicom Divac, ali su njihovi telefoni poznati redakciji bili nedostupni. Na društvenoj mreži Tviter Petrina majka Snežana Ana Divac oglasila se porukom u kojoj navodi da se povređeni mladić i devojka oporavljaju.

„Lep dan, hvala dragom Bogu! Svi su živi i oporavljaju se. Hvala na podršci“, napisala je Divčeva supruga.

Proslavljeni košarkaški reprezentativac i generalni menadžer Sakramento Kingsa Vlade Divac i njegova supruga Snežana imaju sinove Luku i Matiju, a Petru su usvojili kao bebu posle bombardovanja Srbije.

Devetnaestogodišnja lepotica aktivna je na društvenim mrežama, a sudeći po njenom Instagramu, gde joj je profilna fotografija na motoru, može se zaključiti da je veliki ljubitelj dvotočkaša. Tome u prilog idu i opisi ispod fotografija motocikla koje je objavljivala, a u kojima je navodila da su baš oni njena prva ljubav.

Petra je prošle godine upisala Univerzitet u Kaliforniji, a na proslavi njenog punoletstva majka Snežana bila je ponosna na nju.

"U životu deca treba samo da slede svoje ciljeve i da nikoga na tom putu ne oštete ili povrede. Petra će imati našu punu podršku", rekla je tada Snežana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs