Konačni počinak

Nezapamćena tuga u Holivudu: Slavne glumice, majka i ćerka, zajedno sahranjene!

Na sahrani su bili prisutni članovi porodice i bliski prijatelji, među kojima i Tod, brat Keri Fišer, i njena ćerka Bili Lurd
Vesti
13:24h Autor:
Nezapamćena tuga u Holivudu: Slavne glumice, majka i ćerka, zajedno sahranjene!
Foto: Profimedia

Holivudske glumice, majka i ćerka Debi Rejnolds i Keri Fišer, sahranjene su u petak na groblju u Los Anđelesu na privatnoj ceremoniji. Sahrani na groblju Forest Loun Memorijal Park su prisustvovali članovi porodice i bliski prijatelji, među kojima i Tod, brat Keri Fišer, i njena ćerka Bili Lurd.

Osećala se krivom jer je otkrila tajnu: Keri Fišer priznala u poslednjem intervjuu

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Fišer, koja je slavu stekla kao princeza Leja u "Ratovima zvezda", preminula je 27. decembra u 60. godini života usled srčanog udara na letu iz Londona za Los Anđeles. Njena majka Debi Rejnolds, nominovana svojevremeno za Oskara, preminula je samo dan nakon svoje ćerke u 84. godini života. Ostaće zapamćena po ulogama u filmovima "Singing in the Rain" (1952) i "The Unsinkable Molly Brown" (1964).

Kako javlja časopis People, Rejnolds je sahranjena s delom pepela svoje ćerke. U četvrtak su se u domu Keri Fišer na posebnoj ceremoniji od nje i njene majke, pre ispraćaja na poslednji počinak, osim porodice oprostili i prijatelji iz glumačkog sveta, poput Meril Strip, Meg Rajan i Gvinet Paltrou.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs